2015-01-23 20:31:01
Φωτογραφία για «Η Ελλάδα κινδύνεψε αλλά άντεξε και διασώθηκε»
Με την παρουσία πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, εκ των οποίων και του... πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Η ομιλία Σαμαρά ξεκίνησε με αρκετές αναφορές στη νεολαία του κόμματος, καθώς και στα όσα πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση, για να ακολουθήσει σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα κινδύνεψε αλλά άντεξε και διασώθηκε», σημείωσε ο κ. Σαμαράς, λέγοντας ότι «θέλω να σας μιλήσω απευθείας μέσα από την καρδιά μου».

«Η Ελλάδα περνάει στην ανάπτυξη με το πακέτο Γιούνκερ και Ντράγκι. Η Ελλάδα τα χρειάζεται αυτά τα λεφτά και θα τα έχει», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς για να συνεχίσει εξαπολύοντας την επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: «Άλλοι όταν στην Ευρώπη βρέχει χρήματα, αυτοί παραγγέλνουν ομπρέλες», τόνισε αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος του κόμματος εμφανίστηκε σίγουρος ότι μετά τις εκλογές «η Νέα Δημοκρατία θα είναι στην κυβέρνηση».


«Ό,τι έκανα αυτά τα 2,5 χρόνια τα έκανα μαζί με τους συνεργάτες μου για να χει ελπίδα η νεολαία. Έξω από τη χώρα αντιμετώπιζα την καχυποψία όλων και μέσα τη συνεχή υπονόμευση. Συμμάζεψα τα οικονομικά για να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα», υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας ότι: «δουλέψαμε νύχτα μέρα να κρατήσουμε την πατρίδα όρθια».

«Θα μπορούσα και γω να τάξω δεξιά και αριστερά, αλλά πόσο θα μπορούσε να κρατήσει ένα παραμύθι με δανεικά;», αναρωτήθηκε ο κ. Σαμαράς. Συνέχισε σημειώνοντας ότι η δική του κυβέρνηση έβαλε «τα θεμέλια της ανάπτυξης, εξαλείψαμε τα ελλείμματα, δεν έχει πια η Ελλάδα ανάγκη από δανεικά».

«Η ανάπτυξη άρχισε, η ανεργία άρχισε να υποχωρεί, η οικονομία, η μηχανή, άρχισε να παίρνει μπροστά. Το εισόδημα αυξήθηκε για πρώτη φορά το τελευταίο τρίμηνο» υπογράμμισε επικαλούμενος τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Κατόπιν ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε την επίθεσή του στο ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόωρες εκλογές: «Έσυραν τη χώρα στις εκλογές που δεν ήθελε ο ελληνικός λαός και αυτός θα τους απαντήσει την Κυριακή για αυτήν την απαράδεκτη κίνηση που έκαναν. Απειλούν να τινάξουν τις θυσίες του ελληνικού λαού στον αέρα».

«Το ατύχημα Τσίπρα δεν θα συμβεί, δεν θα τους κάνουμε το χατίρι δεν τους επιτρέπουμε να μας γυρίσουν πίσω. Καταγγέλλω αυτό το κόμμα ότι υπονομεύει αυτή τη χώρα, το μέλλον της. Οι πιέσεις που μπορούν να μας ασκηθούν απέξω είναι συντριπτικές, να σταματήσει η ρευστότητα και να γυρίσουμε στην ύφεση και στα ελλείμματα», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ