2015-01-24 17:12:08
Φωτογραφία για ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
Συνεχίζεται η ενημέρωση των Σχολών του Δικτύου.

Σεμινάρια αθλητικής διατροφής πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο του προγράμματος επιμόρφωσης-ενημέρωσης που έχει θεσπίσει η Διεύθυνση Ακαδημίας, την εβδομάδα που διανύουμε στις Σχολές του δικτύου του Ολυμπιακού σε Βάρη και Άλιμο.

Η διατροφολόγος που συνεργάζεται με την Ακαδημία του Ολυμπιακού κα Διονύσια Αργυροπούλου μαζί με το στέλεχος του δικτύου κ. Βασίλη Νάνο επισκέφτηκαν τις δυο Σχολές της Αττικής και μίλησαν στους γονείς για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν όσο αφορά την διατροφή των παιδιών τους.

Η κα Αργυροπούλου εξήγησε αναλυτικά στους γονείς τον σωστό τρόπο διατροφής ο οποίος περιλαμβάνει πολλά γεύματα ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που έχει το πρωινό. Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για την διατροφή των παιδιών πριν από τις προπονήσεις και τους αγώνες ενώ εντοπίστηκαν και τα συνήθη λάθη των γονιών
. Σημαντικό ρόλο στην διατροφή των νεαρών ποδοσφαιριστών, παίζουν και οι διατροφικές συνήθειες των γονιών και πάνω σ’ αυτό το θέμα έγινε μεγάλη συζήτηση και στις δυο Σχολές με τους γονείς. Στην διάρκεια της παρουσίασης-ενημέρωσης οι γονείς ρωτούσαν για γενικά θέματα αλλά και για ειδικά, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών τους, και φυσικά λάμβαναν απαντήσεις από την κα Αργυροπούλου και τον κ. Νάνο σε κάθε θέμα που τους απασχολούσε.

Ο Ολυμπιακός φυσικά θα συνεχίσει τα σεμινάρια αθλητικής διατροφής και αθλητικής ψυχολογίας σ’ όλες τις Σχολές του δικτύου αφού στόχος του είναι τα παιδιά να βάζουν σωστές βάσεις όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και στον τρόπο ζωής τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ