2015-01-25 10:27:03
Φωτογραφία για ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ...
Δυο ήττες με 4-2 από τον Δ.Α.Ο. Ταύρου την Παρασκευή και τον Α.Σ. Πέρα το Σάββατο στέρησαν στην ομάδα Πινγκ Πονγκ Γυναικών του Ολυμπιακού την ευκαιρία να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα.

Παρ' όλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο συγκεκριμένο τμήμα και ειδικά στην αθλήτρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μαρία Χριστοφοράκη η οποία επέδειξε τεράστια δείγματα αυταπάρνησης αγωνίστηκε στα δυο ντέρμπι που έκριναν τον τίτλο, με κάκωση συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Η αθλήτρια του Θρύλου μπροστά στην κρισιμότητα των δυο αγώνων και στη δίψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παράκουσε τις εντολές των γιατρών οι οποίοι της είχαν τονίσει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί. Έτσι αγωνίστηκε τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο και πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις. Η προσπάθεια της ήταν συγκινητική και άξια συγχαρητήριων αφού αγωνίστηκε πολλές ώρες χωρίς να μπορεί να πατήσει καλά στο αριστερό της πόδι το οποίο κυριολεκτικά "έσερνε" σε αρκετές περιπτώσεις.

Στα δυο τελευταία ματς του Σαββάτου ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 και την Έδεσσα και τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας αλλά η μάχη του τίτλου είχε κριθεί.

Χριστοφοράκης: "Δεν μας βγήκε..."

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής: "Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν μας βγήκε. Χάσαμε στα σημεία και του χρόνου θα φτιάξουμε ακόμα καλύτερη ομάδα.

Αν δεν είχαμε την ατυχία με τη Μαρία η εξέλιξη ίσως να ήταν διαφορετική"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ