2015-01-25 15:11:52
Φωτογραφία για Η ΤΟΤΑL δεν θα φυγει υποστηρίζει ο Αρχιεπίσκοπος
Ο γαλλικός κολοσσός δεν φεύγει αλλά έχει διαφοροποιήσει το πρόγραμμα του, δήλωσε με βεβαιότητα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ΄Β, σχολιάζοντας την απομάκρυνση της γαλλικής πολυεθνικής εταιρείας TOTAL, απο την κυπριακή ΑΟΖ.

“Δεν θα της πούμε ποιο θα είναι το πρόγραμμα της”, είπε χαρακτηριστικά,  προσθέτοντας ότι”  οφείλουμε να ακριβολογούμε και να βλέπουμε τις ανάγκες που έχει μια εταιρεία”.

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου , εξέφρασε την πεποίθηση  ότι η εταιρεία ΤΟΤΑL όχι μόνο θα μείνει αλλά  θα διεκδικήσει - όπως είπε-  και άλλα οικόπεδα.

Αυτό συνέχισε,  είναι θέμα  το οποίο θα διαπραγματευθεί  η Κυβέρνηση .

Επεσήμανε ακόμη  ότι θα πρέπει  να αποφεύγονται πράγματα τα οποία δεν είναι εξακριβωμένα. Είπε  μάλιστα πως “τα κουτσομπολιά δεν θα πρέπει να αποτελούν είδηση για το λαό μας  και γι’ αυτό  να είμαστε προσεκτικοί”.

Αναφερόμενος επίσης στους ισχυρισμούς ορισμένων ότι η ΤΟΤΑL αποχωρεί από την ΑΟΖ της Κύπρου λόγω των τουρκικών προκλήσεων ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε  ότι μια μεγάλη εταιρεία όπως η ΤΟΤΑΛ  δεν  μπορεί να απειληθεί από την Τουρκία. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η ΤOTAL δεν φεύγει , κατέληξε  ο Αρχιεπίσκοπος .

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ, Σημερινή
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ