2015-01-25 15:13:08
Φωτογραφία για Ξεκίνησε κιόλας η προπώληση των εισιτηρίων για το Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι στην Ελλάδα
Χαράς ευαγγέλια για όσες και όσους έχουν διαβάσει το μπεστ σέλερ βιβλίο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» καθώς η ταινία που αναμένεται και ιδιαίτερα τολμηρή, ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες (και της Ελλάδας) στις 12 Φεβρουαρίου 2015 σε διανομή από την εταιρεία UIP.

Μάλιστα την ίδια ημερομηνία το φιλμ προβλέπεται να έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο και ήδη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων στα Ster όλης της χώρας για τους ανυπόμονους θεατές.

Η ταινία ήδη διαφημίζεται ως η η πλέον καυτή και πολυαναμενόμενη ταινία του 2015, με πρωταγωνίστρια την 25χρονη Ντακότα Τζόνσον, κόρη του Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ, στο ρόλο της Αναστάζια Στιλ και τον Τζέιμι Ντόρναν στο ρόλο του μυστηριώδους επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι που την μυεί και την εξιτάρει ερωτικά.

Μία πολύ έντονη ερωτική ιστορία αγάπης που πυροδοτεί τις αισθήσεις και που βασίζεται στο απόλυτο best seller ομώνυμο βιβλίο της Ε.Λ. Τζέιμς, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

Ήδη κυκλοφορεί και το σάουντρακ της ταινίας. Η σκηνοθεσία του φιλμ ανήκει στην 47χρονη Αγγλίδα Σαμ Τέιλορ Γουντ, η οποία είναι παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό και νεότερης της στην ηλικία Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.

Στην ταινία παίζουν ακόμα η Ρίτα Όρα και η Μάρσια Γκέι Χάρντεν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ