2015-01-28 16:19:10
Φωτογραφία για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Στις εγκαταστάσεις της Σχολής θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της, στην Χαλκίδα, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου η Σχολή του Ολυμπιακού. Κανείς σ’ όλη την Ελλάδα, φυσικά και στην Εύβοια, δεν ξεχνάει την 8η Φεβρουαρίου 1981, και έτσι αποφασίστηκε την προηγούμενη να ανοίξει η Σχολή για όλους και να δημιουργηθεί μια τράπεζα αίματος προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη.

Στο μεταξύ, η Σχολή μας έκοψε πριν από λίγες ημέρες και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τον Διευθυντή της κ. Ρόγκα να ευχαριστεί στον χαιρετισμό του τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Σχολή αλλά και σ’ όσους βοηθούν στην υλοποίηση του προγράμματος της κοινωνικής προσφοράς. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων και της ΕΠΣ Ευβοίας. Τα τρία φλουριά κέρδισαν οι της Σχολής Μαριέτης, Ντούρμας και Τζανής που πήραν αναμνηστικές φανέλες και μπάλες με της υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Στα αγωνιστικά η ομάδα παίδων της Σχολής με γκολ των Φλώρου και Σπυράκη επικράτησε 2-0 της Προποντίδας «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην πρώτη θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ευβοίας
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ