2015-01-28 19:53:02
Φωτογραφία για «ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»
Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής για το 2014 για όλα τα αθλήματα επέστρεψε από τη Δευτέρα μαζί με την καλύτερη ομάδα Ελλήνων κολυμβητών, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στο Μπλουμφοντέιν της Νοτίου Αφρικής.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής για το 2014 για όλα τα αθλήματα επέστρεψε από τη Δευτέρα μαζί με την καλύτερη ομάδα Ελλήνων κολυμβητών, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στο Μπλουμφοντέιν της Νοτίου Αφρικής ενόψει της Προολυμπιακής χρονιάς και του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Καζάν. Ο λόγος για τον προπονητή του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακό τεχνικό της Κολύμβησης Νίκο Γέμελο και τους ερυθρόλευκους κολυμβητές Σπύρο Γιαννώτη, Κέλλυ Αραούζου, Αντώνη Φωκαϊδη και Απόστολο Χρήστου (μαζί τους και οι Γιώργος Αρνιακός και ο Στάθης Μάλαμας). Έχοντας βγάλει μια αρκετά δυνατή προετοιμασία τριών εβδομάδων περίπου ο Νίκος Γέμελος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που έγινε το διάστημα αυτό στην αφρικανική ήπειρο
. Αναλυτικά το περιεχόμενο του Νίκου Γέμελου έχει ως εξής: «Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά σε αυτό το διάστημα και στις τρεις εβδομάδες. Εκμεταλλευτήκαμε απόλυτα τον ζεστό καιρό, το καλοκαίρι και το υψόμετρο της περιοχής. Οι κολυμβητές μας χωρίς να αρρωστήσουν και χωρίς να προκύψουν άλλα προβλήματα τραυματισμών πραγματοποίησαν ολόκληρη την προετοιμασία πάρα πολύ καλά. Οι αποστάσεις έβγαλαν 100 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και περιμένω να δω τα αποτελέσματά τους στην πισίνα το καλοκαίρι στο Καζάν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ