2015-01-29 09:00:14
Φωτογραφία για «Ο ΠΕΡΕΪΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Σε Σουηδικά ΜΜΕ μίλησε ο διεθνής Σουηδός χαφ του Θρύλου, Τζίμι Ντουρμάζ για το μέλλον του, μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στον αγώνα με τον Τύρναβο  : 

«Νιώθω καλά. Πάντα το να βοηθάς την ομάδα σου είναι ο καλύτερος τρόπος να εξελίσσεσαι. Ειδικά από την στιγμή που έκανα το πρώτο μου χατ τρικ. Επίσης είναι κάτι που μου δίνει παραπανίσια χαρά.

Βρίσκω ξανά τον ρυθμό μου. Έπαιξα βασικός στο Κύπελλο και εκτός από τα γκολ είχα και ασίστ. Επίσης αγωνίστηκα και στο πρωτάθλημα. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ καλά. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία και σου βγαίνει η δουλειά που κάνεις είναι πολύ καλό. Βρήκα την καλή μου φόρμα.

Πάντα ήμουν επικεντρωμένος στο να παίζω εδώ, κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Υπήρξε μεγάλη κουβέντα για τις τουρκικές ομάδες. Αυτήν την εβδομάδα μίλησα με τον νέο προπονητή μας και όλα είναι ξεκάθαρα.Μου είπε ότι του αρέσουν οι ικανότητές μου και ότι εκτιμά την αξία μου. Μου τόνισε 'δεν μετράει το ποιός θα έρθει. Εσύ θα μείνεις εδώ. Μου αρέσεις ως παίκτης και θα επενδύσω πάνω σου. Μου είπε πως θα παραμείνω. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα. Χάρηκα πολύ που το άκουσα. Ο νέος προπονητής μου προσέφερε αυτοπεποίθηση. Όλα κυλούν πολύ καλά πλέον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ