2015-01-29 11:07:08
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ... ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΕΤΟ!
Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι η Ζενίτ θα προλάβει να αποκτήσει παίκτη προκειμένου να... ξεπερασθεί και το τελευταίο εμπόδιο για την άφιξη του Νέτο στο Λιμάνι, ενώ πάντα υπάρχει και άλλος παίκτης στα υπόψη.

Παρόλο που με τον Νέτο δεν έχει βρεθεί άκρη μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να τον περιμένουν αποκτώντας έναν παίκτη που θέλει πάρα πολύ ο Περέιρα.

Έτσι η απόκτηση του Νέτο παραμένει πρώτος στόχος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού με τους ερυθρόλευκους να τα έχουν βρει και με τον παίκτη και με τη Ζενίτ και να ελπίζουν ότι σύντομα οι Ρώσοι θα βρουν τον αντικαταστάτη του.

Το γεγονός ότι πρόκειται για μια αρκετά πλούσια ομάδα φέρνει πίστη στους ανθρώπους των ερυθρόλευκων ότι παρόλο που τα περιθώρια στενεύουν θα βρεθεί λύση. Άλλωστε, αν δεν πίστευαν στον Ολυμπιακό ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για την απόκτηση του παίκτη θα είχαν κάνει ήδη τα... κουμάντα τους. Αυτό  λένε στο λιμάνι, αυτό λέει και η λογική Το γεγονός επίσης ότι ο Ολυμπιακός το "τραβάει" μέχρι τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών για τον Νέτο που είναι η... αδυναμία του Περέιρα, σημαίνει ότι η εναλλακτική λύση είναι -περίπου- έτοιμη...

Λίγες ώρες υπομονή ακόμα... Άλλωστε οι μεταγραφές τελειώνουν 2/2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ