2015-01-31 01:28:07
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ... ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε στη νίκη των "πράσινων" επί της Γαλατάσαραϊ τονίζοντας ότι δεν... βλέπει την αξιοποίηση των Ελλήνων παικτών, πάνω στους οποίους επένδυσε το "τριφύλλι" το φετινό καλοκαίρι!

Προβληματισμένος δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γαλατά και τη νίκη επί των Τούρκων (86-77).

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε με... νόημα ότι δεν βλέπει την αξιοποίηση των Ελλήνων παικτών, πάνω στους οποίους επένδυσε η ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι!

"Καλή η νίκη και μπράβο στους αθλητές που την κατέκτησαν, αλλά ο φετινός στόχος είναι η αξιοποίηση των Ελλήνων, στους οποίους επενδύσαμε και δυστυχώς βλέπω ότι επιδεικτικά αυτό δεν γίνεται. Είμαι πολύ προβληματισμένος", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Υ.Γ.1 : Kαλά, αυτόν τον... Λαουάλ που έπαιζε στην Τουρκία, ποιος τον πλήρωσε για να έρθει στον Παναθηναϊκό; Δε νομίζουμε αυτός που... επιδεικτικά δεν αξιοποιεί τους Έλληνες, ε;

Y.Γ.2 : Η Ελληνοποίηση με τα... "μικρά" καλά κρατεί. Γιατί όταν τα λέγαμε εμείς σας πείραζε. Για να δούμε τώρα λοιπόν τα σχόλια σας για τη δήλωση από τα πλέον επίσημα χείλη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ