2015-02-01 21:51:39
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ 0-2 ΚΑΙ ΣΤΟ +5 Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*
Με γκολ των Μήτρογλου και Ντοσεβί ο Ολυμπιακός νίκησε 0-2 τη Βέροια και ξέφυγε στο... +5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, μια βδομάδα πριν το ματς στην Τούμπα.

Έπειτα από ένα ματς με μεγάλη ένταση και τη Βέροια να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ομάδας της Ημαθίας, λίγο... δύσκολα και με πολλές... κλωτσιές από τους γηπεδούχους προς τους ερυθρόλευκους.

Μολονότι αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 12’ λόγω αποβολής του Κώστα Μπαλάφα ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στην πολυ κλειστή άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Μπατιόν στο 18' και περίμενε τη λύση από τον... συνήθη ύποπτο, τον Κώστα Μήτρογλου (71'), ενώ το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, Ματιέ Ντοσεβί.

Με εννιά παίκτες τελείωσε το ματς η Βέροια, με τον Μπατιόν να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 76'.


H Bέροια σε σχέση με την ομάδα που είδαμε στην Κέρκυρα να... εισπράτει τέσσερα γκολ με κατεβασμένα χέρια ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Καλτσάς προφανώς με την ιδέα στο... μέλλον, ήταν ιδιαίτερα προκλητικός, ενώ η αντίδραση των παικτών της Βέροιας στην δεύτερη κάρτα που δέχθηκε η ομάδα τους με τα ειρωνικά χειροκροτήματα άφησαν πολλά... ερωτηματικά. Λες και κάποιος τους είχε τάξει κάτι και το έχασαν... Πάντως αν ρίχνουν τόσες κλωτσιές σε κάθε παιχνίδι και παίζουν με το ίδιο πάθος, ίσα που προλαβαίνουν να πάρουν την... 3η θέση από τον Παναθηναϊκό!

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Ολυμπιακός μπήκε... νωχελικά στο ματς, έχοντας απέναντί του μια... ορκισμένη Βέροια που είχε σύμμαχο τον άνεμο. Ο Φορτούνης επωμίστηκε τον ρόλο του οργανωτή, αντί του Τσόρι, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν στη... μέρα τους. Αρκετά αβίαστα λάθη, χωρίς φαντασία και με τους γηπεδούχους... επικίνδυνους στην κόντρα επίθεση.

Η αποβολή του Μπαλάφα, ανέτρεψε την αριθμητική ισορροπία, αλλά η Βέροια ήταν αποφασισμένη και λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Μπατιόν να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να είναι μακρυά από τον καλό του εαυτό, χωρίς να έχει να επιδείξει μια κλασική ευκαιρία στα καρέ των γηπεδούχων. Όλες κι όλες δυο ενέργειες, μια με τον Φορτούνη να πλασάρει άουτ υπό πίεση και ακόμα μία με τον Ντοσεβί να πραγματοποιεί επικίνδυνη ενέργεια από δεξιά, αλλά τον Μήτρογλου να μην μπορεί να την αξιοποιήσει.

H Βέροια λίγο έλειψε να κάνει τη... ζημιά με τον Ντουμίτρου, αλλά σώθηκε από τον Μέγιερι που φώναξε "παρών" και η λύτρωση άργησε, αλλά τελικά ήρθε, από τον συνήθη ύποπτο... τον "πιστολέρο". Ο Φορτούνης τον βρήκε υπέροχα και αυτός με πλασέ στην κίνηση, έλυσε τον... γόρδιο δεσμό και έφτασε τα 12 γκολ (πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα). Στη συνέχεια και με την αποβολή του Μπατιόν οι γηπεδούχοι το... πήραν απόφαση ότι δεν έχουν καμιά ελπίδα και ο Ντοσεβί τους... αποτελείωσε στο φινάλε, με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68' Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης (75' Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68' Βάθκεθ), Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπαλάφας.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (62' Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62' Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (73' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Δείτε από την κάμερα της Nova...

Το 0-1 του Μήτρογλου ΕΔΩ

Το 0-2 του Ντοσεβί ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ