2015-02-03 09:50:18
Φωτογραφία για ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού στο τουρνουά που διεξήχθη στο Ρέντη!

Ένα χρυσό και πέντε χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στο Ρέντη το Σαββατοκύριακο (31/1-1/2). Το 11ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της τρέχουσας περιόδου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ολυμπιακός με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

και αποτέλεσε διαφήμιση για την επιτραπέζια αντισφαίριση ενώ έλαβαν μέρος 180 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Το Τουρνουά αυτό ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Αντωνίας Σπανού, παλιάς αθλήτριας του Ολυμπιακού και αδερφής της γενικής γραμματέα της ομοσπονδίας, Κατερίνας.

Οι αθλητές του Θρύλου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και διακρίθηκαν στο σύνολο σχεδόν των κατηγοριών. Ο Γιώργος Σταματούρος ξεχώρισε κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων
. Στην ίδια κατηγορία την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε ο Ανδρέας Τσόπελας ενώ 5ος κατετάγει ο Ξανθός Παναγόπουλος. Επίσης την είσοδο τους στην εξάδα και συγκεκριμένα τις πέμπτες θέσεις κατέλαβαν ο Άλκης Σταματούρος στην κατηγορία των Παίδων και ο Βαγγέλης Μαλλιαρός στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Τα υπόλοιπα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Ιωάννα Γερασιμάτου και Γεωργία Χατζάκη στην κατηγορία των Κορασίδων και οι Μαίρη Κούκουτου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου στην κατηγορία των Παγκορασίδων. Επίσης στην πέμπτη θέση "τερμάτισε" η Ελπίδα Οικονόμου ενώ την είσοδο της στις 8άδα εξασφάλισε στις Νεάνιδες η Ευαγγελία Οικονόμου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ