2015-02-03 10:04:17
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ... ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Ο Μπάλας Μέγιερι τόνισε πως στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού πρέπει να είναι η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και όχι αυτή με τον ΠΑΟΚ.

«Προσπαθώ να απολαύσω αγωνιστικά λεπτά που μου δίνονται»είπε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος γκολκίπερ των ερυθρόλευκων.

Έγινε βασικός και πάλι στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, λόγω του τραυματισμού του Ρομπέρτο. Ο Μέγιερι βρίσκεται στη… σκιά του Ισπανού τερματοφύλακα τις τελευταίες δύο σεζόν και όπως δήλωσε, προσπαθεί να απολαύσει αυτά τα ματς, όπως υπερασπίζεται την εστία των ερυθρόλευκων.

Δεν θέλει ακόμη να σκεφτεί το μέλλον του, όπως τόνισε μέσω του «Γαύρου» και όπως είπε δεν είχε να κάνει πολλά στα ματς του πρωταθλήματος με ΟΦΗ και Βέροια, όπου αγωνίστηκε, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, λειτούργησε εξαιρετική η άμυνα της ομάδας του.

Πολλοί οπαδοί της ομάδας του προτρέχουν και σκέφτονται ήδη το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League, αλλά ο Μέγιερι τονίζει πως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, καθώς είναι επικίνδυνη ομάδα ο Ατρόμητος (παίζουν την Τετάρτη).


Αναλυτικά μίλησε για:

- το «μηδέν» παθητικό:

«Προσπαθώ να απολαύσω τα αγωνιστικά λεπτά που μου δίνονται. Νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Δεν είχα πολλά να κάνω, αλλά αυτό δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με αυτήν την οπτική».

- το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Πρώτα πρέπει αν σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο. Τους ξέρουμε πολύ καλά, είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και φυσικά πρέπει να νικήσουμε και στη συνέχεια, με αυτοπεποίθηση θα πάμε στη Τούμπα».

- το συμβόλαιο του:

«Τώρα αγωνίζομαι επειδή ο Ρομπέρτο έχει πρόβλημα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω ότι προσπαθώ να απολαύσω τα λεπτά που βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη στιγμή δεν είναι το πιο σημαντικό να νοιάζομαι για το συμβόλαιο μου. Έχουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε. Κάθε τρεις ημέρες έχουμε παιχνίδια και δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον μου. Είναι μια κουβέντα για άλλη εποχή. Επίσης αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι και αυτό έχει σημασία τώρα».

- τον κόσμο:

«Είναι σπουδαίο, όταν ερχόμαστε από τόσο μακριά από την Αθήνα, να βλέπουμε τους οπαδούς μας να έχουν γεμίσει το γήπεδο. Μας υποστηρίζουν όπου πηγαίνουμε και νομίζω ότι αυτό μας δίνει ένα μεγάλο συν. Επίσης, για το παιχνίδι με τη Βέροια πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή του αγώνα, όπου είχαμε χάσει τον ρυθμό μας, μας βοήθησαν και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ