2015-02-04 13:12:22
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ +5... ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!
Με τις δυσκολίες του σημερινού (19.30, NOVA) αγώνα με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ασχολείται αποκλειστικά ο Ολυμπιακός και με στόχο να νικήσει την ομάδα του Περιστερίου στο "Γ. Καραϊσκάκης", ώστε μετά να αφοσιωθεί στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να κάνουν τη δέκατη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα από την οποία είχαν ηττηθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και η οποία πάντα τους... δυσκολεύει ανεξαρτήτως έδρας. Άλλωστε την τελευταία τριετία στο Καραϊσκάκη η ομάδα του Περιστερίου έχει μια νίκη και μια ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές αναγκαστικές και μη, αλλά το μόνο... αδιαπραγμάτευτο είναι η νίκη προκειμένου να διατηρηθεί (αν όχι να αυξηθεί, αναλόγως τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ) το +5 απο τους δεύτερους Θεσσαλονικείς, ώστε να πάει ο Θρύλος στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική, με... τον αέρα που του δίνει η διαφορά που έχει και να "καθαρίσει" εκεί μέσα την υπόθεση τίτλος και για φέτος!


Ο Βίτορ Περέιρα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Φελίπε Σαντάνα, ελέω του προβλήματος που προέκυψε με τον Σιόβα (αν και δεν υπάρχει ανησυχία για τον διεθνή αμυντικό και περισσότερο έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους), ενώ γενικά η άμυνα του Ολυμπιακού θα είναι διαφορετική καθώς ο Σαλίνο και ο Γιαννούλης θα παίξουν αντί των Ελαμπντελαουί και Μασουακού που ξεκουράζονται.

Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από την εστία ενώ ο Ρομπέρτο είναι πανέτοιμος για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Αυλωνίτης θα είναι μαζί με τον Σαντάνα στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Σιόβας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους, όπως προείπαμε, έμεινε εκτός του σημερινού αγώνα.

Αλλαγές αναμένονται και στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Μιλιβόγεβιτς και Φουστέρ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα (προκειμένου να ξεκουράσει έναν εκ των Μανιάτη, Κασάμι), στο οποίο θα βρίσκεται σίγουρα ο Ντουρμάζ με τον Αφελάι.

Ο Τσόρι επανέρχεται στη θέση του και ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η 18άδα του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί , Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης , Αφελάι , Μήτρογλου , Μπενίτες , Κασάμι , Ντομίνγκεζ, Μανιάτης , Φουστέρ.

Η περίοδος των συνεχόμενων αγώνων για τον Θρύλο έχει ήδη ξεκινήσει και κάθε πόντος από εδώ και πέρα, θα μετράει. Πάση θυσία τη νίκη θέλει λοιπόν απόψε ο Ολυμπιακός, ώστε να πάει στην Τούμπα με την ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) διαφορά και για να είναι πιο άνετος, αλλά όχι χαλαρός φυσικά.

Έχοντας λοιπόν αυτό το πρόγραμμα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, δεν έχει κανένα περιθώριο λάθους και επειδή ακολουθεί η Τούμπα σε μερικές ημέρες, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα (κάρτες και όχι μόνο) και απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και τον στόχο τους.

Είπαμε άλλωστε... ΤΟ +5... ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ