2012-05-02 10:37:17
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Έχουμε καταλάβει την σημασία αυτών των εκλογών;
Ένας αναγνώστης διατυπώνει ένα πολύ σαφές και κρίσιμο ερώτημα «Άραγε έχετε καταλάβει άπαντες τη σημασία των εκλογών» αναρωτιέται ο φίλος.

Διαβάστε την επιστολή του:

Έλληνες αυτές οι εκλογές είναι οι… σημαντικότερες στην ιστορία μας ως έθνος. Ένα μάτσο πουλημένοι πολιτικοί προτίμησαν το προσωπικό τους όφελος καταστρέφοντας και εξαθλιώνοντας έναν ολόκληρο λαό. Συνάνθρωποι μας πεινάνε δεν έχουν τα απαραίτητα για τα παιδιά τους. Το βλέπουμε παντού γύρο μας το ζούμε όλοι μας. Η ανεργία καλπάζει, τα μαγαζάκια κλείνουν το ένα μετά το άλλο, παντού μια εικόνα καταστροφής. Ο κόσμος έχασε το γέλιο του παντού κατήφεια και απογοήτευση χωρίς όνειρα χωρίς ελπίδα. Αυτοί τώρα βγαίνουν με το ξύλινο ψεύτικο χαμόγελο τους ντυμένοι με τα κουστουμάκια τους και μας ζητάνε να τους ψηφίσουμε δήθεν για να κάνουν ότι δεν μπόρεσαν ενώ είναι πιστάγκωνα δεμένοι από αυτά που υπέγραψαν οδηγώντας στο θάνατο και την εξαθλίωση την χώρα μας.


Η ευθύνη τους τεράστια τόσα χρόνια τόσα σκάνδαλα τόσο φαγοπότι τα ξεχάσατε; Χρηματιστήριο, ομόλογα, ολυμπιακοί αγώνες, βατοπέδι, ζήμενς, βόνταφον και πόσα άλλα που τελειωμό δεν έχουν. Όλα αυτά με την ανοχή μας το βόλεμα μας και τις πελατειακές σχέσεις μας με όλους αυτούς τους πολιτικούς του υποκόσμου. Τον Ιούνιο τα νέα μέτρα που έκοψαν και έραψαν για εμάς δίχως εμάς με τα καλά τους συνεταιράκια τους αρχιμάστορες στο να καταστρέφουν ζωές στο όνομα της δήθεν Ευρώπης, είναι η ταφόπλακα το τέλος της χώρας μας και του λαού μας. Δεν έχουμε ανάγκη καμιά Ευρώπη. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν από αυτούς τους αλήτες που μας οδήγησαν στα μαύρα νερά. Ανάγκη έχουμε στο να πιστέψουμε στην δύναμη την δική μας στην χώρα μας στον πλούτο της στο δυναμικό της.

Όλοι οι προδότες οι υποστηρικτές του μνημονίου στην χώρα μας και όλοι οι υπόλοιποι στην Ευρώπη Σαρκοζί και η παρέα του θα πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά έτσι ώστε να μην υπάρξουν ποτέ άλλοι σαν αυτούς. Αν δεν μπορείτε να ψηφίσετε τίποτε άλλο πέρα από αυτούς καθίστε σπίτια σας μην πάτε καθόλου να ψηφίσετε γιατί όσα οφέλη και να έχετε από πελατειακή σχέση μαζί τους είτε είστε βολεμένοι ή νομίζεται ότι εσάς δεν σας ακουμπάει τίποτα είτε σκέφτεστε μόνον την παρτάρα σας. Να σκεφτείτε το ότι θα γίνετε συνένοχοι ότι θα σκοτώσετε συνανθρώπους σας ότι ξεπουλάτε και προδίδετε την Ελλάδα και τελικά ότι δεν είσαστε Έλληνες υπηρετείτε και συνδράμετε μαζί με τα λαμόγια που πιστεύετε στο να εξαφανιστεί ο λαός μας από τον χάρτη.

Βοηθάτε στο να νομιμοποιηθούν και άλλοι λαθρομετανάστες επιβαρύνοντας και άλλο την κατάσταση ελέω ψήφων. Μην ξεχνάτε πόσες φορές σας εξαπάτησαν κάνοντας κωλοτούμπες. Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς το βλέπετε βάλτε την χώρα σας πάνω από όλα πρέπει να σωθούμε το οφείλουμε στην Ιστορία μας. Το τι έρχεται δεν το βάζει ο νους σας. Έλληνες γερά και έξυπνα να τους στείλουμε στον διάολο να σώσουμε την χώρα μας από την σαπίλα που τόσα χρόνια μας βούλιαζαν στον βούρκο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε αυτήν την χώρα επιτέλους.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ερχεται ο Καρεμπέ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ερχεται ο Καρεμπέ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ