2015-02-09 00:17:13
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΓΙΑΤΙ...
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θέλει έναν δυνατό ΠΑΟΚ, ενω αναφέρθηκε και στην ελληνική δικαιοσύνη.

Mετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων τόνισε ότι θέλει τον ΠΑΟΚ δυνατό, ενώ επισήμανε πως: «αντί να μας δικάζετε κάθε μέρα, αφήστε την ελληνική δικαιοσύνη να τελειώσει τα θέματα».

Πιο αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε για:

Την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: Δεν χρειάζεται κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Εμείς για να ξέρετε τον θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό. Με τον ΠΑΟΚ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Γιατί όταν ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός γίνεται ο Ολυμπιακός πιο δυνατός.

Τις υποθέσεις με την δικαιοσύνη: Ποιές είναι οι υποθέσεις αυτές; Θα κάνετε λίγο υπομονή. Αντί να μας δικάζετε κάθε ημέρα θα κάνετε λίγο υπομονή και να αφήσετε την ελληνική δικαιοσύνη να τελειώσει τα θέματα. Δεν θα κάνουμε τώρα ανάλυση μαζί σας. Εγώ σέβομαι όλους εσάς από τα τοπικά κανάλια που θέλατε να ακούσετε μία κουβέντα. Σας λέω λοιπόν πως έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.


Την φιλοξενία στην Τούμπα: Είμαστε ικανοποιημένοι από την φιλοξενία. Το είπαμε και πριν. Είμαστε ικανοποιημένοι εκτός από συγκεκριμένα γεγονότα. Δεν χρειαζόταν τώρα ο Τσόρι να φάει ένα κομμάτι σίδερο στην πλάτη. Ούτε τα μπουκάλια ούτε τις πέτρες. Αυτά ήταν μεμονωμένα γεγονότα. Στο πρώτο ματς μπορεί να είχαν γίνει πολύ χειρότερα. Αλλά τελοσπάντων είμαστε ευχαριστημένοι. Ευχαριστήσαμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φιλοξενία της και όλα καλά. Σας εύχομαι ότι καλύτερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ...»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ...»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ