2015-02-12 12:16:13
Φωτογραφία για Κόλαση μετά το χθεσινό Eurogroup: Τι αποδόσεις προσφέρουν γνωστά πρακτορεία και εταιρείες;
Και μέσα στο μεγάλο κλίμα ανησυχίας για τις εξελίξεις στο θέμα της Ελλάδος...ήδη μια πολύ γνωστή Αγγλική εταιρεία Στοιχημάτων προσφέρει σειρά από ειδικά Στοιχήματα για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να βγεί από το ευρώ είτε να χρεοκοπήσει (defaulted)!

Είναι μάλιστα ενδεικτικό του ενδιαφέροντος (και) των στοιχηματατζίδων για το Grexit πως ενώ μέχρι την αρχή της εβδομάδας υπήρχε μόνο ένα “μακράς διάρκειας” (long term) Στοίχημα για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ -που δεν παρουσίαζε και μεγάλες διακυμάνσεις- από τις αρχές της εβδομάδας προσφέρονται και άλλα ειδικά στοιχήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις τους, η πιθανότητα η Ελλάδα να χρησιμοποιεί άλλο νόμισμα εκτός του Ευρώ στα τέλη του 2017 “πληρώνει” μόλις 2,50 (είναι δηλαδή αρκετά πιθανό), η πιθανότητα να έχουμε νέες εκλογές στην Ελλάδα μέσα στο 2015 έχει απόδοση 3,50, ενώ η πιθανότητα η χώρα να χρεοκοπήσει (defaulted) μέσα στο 2015 έχει απόδοση 4.50.

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με το Grexit – έξοδος της Ελλάδας από το euro μέσα στο 2015 – η πιθανότητα (βάση των αποδόσεων που προσφέρει η εταιρεία) είναι στο 23%.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως η πιθανότητα Grexit διπλασιάστηκε μέσα σε μια εβδομάδα, αφού λίγες μέρες πριν ήταν στο 12%.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ