2012-05-02 13:32:02
Φωτογραφία για Απολυμένος 59χρονος υπεξαίρεσε επιταγή από την εταιρεία που δούλευε!
«Λουλούδι» αποδείχθηκε ένας 59χρονος ο οποίος εργαζόταν στην επιχείρηση 66χρονου στο Ηράκλειο ως γενικός διευθυντής και οικονομικός διαχειριστής καθώς... υπεξαίρεσε μια επιταγή με σκοπό να την εισπράξει και να ζημιώσει την επιχείρηση του 66χρονου.

Ο 59χρονος ο οποίος απολύθηκε πριν από λίγο καιρό από την εταιρεία, συνελήφθη για απάτη και υπεξαίρεση χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά από μία καταγγελία που έκανε ένας 38χρονος εκπρόσωπος τράπεζας σύμφωνα με την οποία την περασμένη Δευτέρα, ο 59χρονος αφού παρέδωσε επιταγή με σκοπό την είσπραξη της, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η επιταγή ήταν άκυρη, με αποτέλεσμα αμέσως ο 59χρονος να το βάλει στα πόδια ενώ το φύλλο επιταγής παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση και σύμφωνα με καταγγελία του 66χρονου, ο 59χρονος που εργαζόταν στην επιχείρηση του, ως γενικός διευθυντής και οικονομικός διαχειριστής, υπεξαίρεσε την επιταγή πράξη η οποία δεν έγινε άμεσα αντιληπτή κατά την απόλυσή του από την επιχείρηση.

Σε έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου χθες στην οικία του 59χρονου στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων εγγράφων και παραστατικών δελτίων, 15 συμπληρωμένα φύλλα επιταγών της επιχείρησης του 66χρονου.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ