2012-05-02 15:27:41
Φωτογραφία για Διάσημοι που έχουν υιοθετήσει παιδιά (Photos)
Δεν είναι μόνο ο Brad και η Angelina αυτοί που έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους υιοθετώντας αλλά πολλοί περισσότερα ζευγάρια και όχι μόνο... Δείτε τις φωτογραφίες Προς το παρόν δεν έχουμε δει από κοντά τον γιο της Charlize Theron, Jackson αλλά ελπίζουμε να είναι γερός και ευτυχισμένος!

Ακολουθώντας τα χνάρια του χαρακτήρα της στη σειρά Sex and the City, Σαρλότ, η ηθοποιός Kristin Davis αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.Η μικρή Gemma Rose Davis και η μαμά της, φαίνονται να δένονται όμορφα!

 H βραβευμένη με Όσκαρ Sandra Bullock έριξε δύο οβίδες σε μια μέρα: σχεδιάζει να χωρίσει το σύζυγό της Jesse James και τη μυστική υιοθεσία του 3 ½ μηνών γιου της, Louis Bardo Bullock - ο οποίος πήρε το όνομά του από το θρύλο της τζαζ Λούις Άρμστρονγκ - τον Ιανουάριο.

 Προφανώς, δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη, όταν πρόκειται για τα συναισθήματα που η ηθοποιός Katherine Heigl και ο σύζυγός της Josh Kelley έχουν για την κόρη τους, Nancy Leigh (παρατσούκλι Naleigh), την οποία υιοθέτησαν το Σεπτέμβριο του 2009.


 O Wolverine μπορεί να έχει νύχια από ατσάλι, αλλά o ηθοποιός Hugh Jackman είχε σαφώς μια καρδιά από χρυσό, όταν αυτός και η σύζυγός Deborra έγιναν γονείς του Όσκαρ το 2000 και της Ava το 2005.

 Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν αληθινή αγάπη όταν συναντήθηκαν η Meg με τη Daisy True... και υιοθέτησε το 14-μηνών κοριτσάκι της από την Κίνα το 2006. Η ηθοποιός έχει επίσης έναν γιο, τον Τζακ, τον οποίο γέννησε το 1992 κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Dennis Quaid.

Το βασικό ένστικτο της μητρότητας οδήγησε την ηθοποιό Sharon Stone να υιοθετήσει τρία αγόρια. Το πρώτο, ο Roan, ήρθε το 2000, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Phil Bronstein, τον οποίο χώρισε το 2004. Η ηθοποιός στη συνέχεια έφερε στη ζωή του γιου της τα αδέλφια του Laird το 2005 και Quinn το 2006.

 Μπορεί να ήταν λίγο δύσκολο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν, ωστόσο, γλυκό, όταν η Madonna και ο τότε-σύζυγος της, Guy Ritchie, απέκτησαν το δικαίωμα να υιοθετήσουν τον 3-ετών David Banda το 2006 από το Μαλάουι. Ο νεαρός έγινε το τρίτο μέλος των απογόνων της τραγουδίστριας, που περιλαμβάνουν την κόρη της Lourdes και τον γιο της Rocco. Τον Απρίλιο του 2009, ένα δικαστήριο του Μαλάουι απέρριψε την αίτηση της Madonna να υιοθετήσει και άλλο παιδί από την αφρικανική χώρα. Εκείνη κατέθεσε στη συνέχεια έφεση.

Η παγκόσμια ανθρωπιστική προσπάθεια της σταρ άρχισε να παίρνει την προστιθέμενη σημασία καθώς η ηθοποιός υιοθέτησε τον 7-μηνών Maddox από την Καμπότζη το 2002, την 6-μηνών Zahara από την Αιθιοπία το 2005 και τον 3-ετών Pax από το Βιετνάμ το 2007. Φυσικά, το τρίο είναι απλώς μισό από αυτό που έχει γίνει η Jolie-Pitt γενιά, χάρη στα βιολογικά παιδιά της Angie και του Brad Pitt, Shiloh, Knox και Vivienne.

Ευχόμαστε, σε όλους όσους το επιθυμούν, να γίνουν γονείς με τον ένα η με τον άλλον τρόπο γιατί αυτό είναι που έχει τη μικρότερη σημασία...

Thessnea.blogspot
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ