2012-05-02 15:27:48
Φωτογραφία για Απολύθηκε και πήγε να εισπράξει, επιταγή που έκλεψε!
Ο 59χρονος ο οποίος απολύθηκε πριν από λίγο καιρό από την εταιρεία, συνελήφθη για απάτη και υπεξαίρεση το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά από... μία καταγγελία που έκανε ένας 38χρονος εκπρόσωπος τράπεζας σύμφωνα με την οποία την περασμένη Δευτέρα, ο 59χρονος αφού παρέδωσε επιταγή με σκοπό την είσπραξη της, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η επιταγή ήταν άκυρη, με αποτέλεσμα αμέσως ο 59χρονος να το βάλει στα πόδια ενώ το φύλλο επιταγής παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Από την ενεργηθείσα προανάκριση και σύμφωνα με καταγγελία του 66χρονου, ο 59χρονος που εργαζόταν στην επιχείρηση του, ως γενικός διευθυντής και οικονομικός διαχειριστής, υπεξαίρεσε την επιταγή πράξη η οποία δεν έγινε άμεσα αντιληπτή κατά την απόλυσή του απο την επιχείρηση.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, σε έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου χθες στην οικία του 59χρονου στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων εγγράφων και παραστατικών δελτίων, 15 συμπληρωμένα φύλλα επιταγών της επιχείρησης του 66χρονου.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ