2015-02-18 09:37:20
Φωτογραφία για ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ!
Στο ομαδικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει μέρος για πρώτη φορά σήμερα (18/02) και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έκανε χθες (17/02) ατομικό, από σήμερα (18/02) όμως αναμένεται να ανεβάσει ρυθμό στο προπονητικό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την εντός έδρας αναμέτρησής τους με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί αύριο (19/02, 17.30) στο ΣΕΦ για τη 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνουν εντατικά… μαθήματα στο Μιχάλη Τσαϊρέλη, προκειμενου να τον ενσωματώσουν το δυνατόν αμεσότερα στην ομάδα. Ο ίδιος, στην πρώτη του γνωριμία με τους νέους προπονητές και συμπαίκτες του, εξέφρασε την πεποίθησή του πως δεν θα αργήσει να αφομοιωθεί πλήρως, αν και για πρώτη φορά στην καριέρα του καλείται να παίξει σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επανήλθε από χθες (17/02) και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ ολοένα και περισσότερο ανεβάζει «στροφές» ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την επάνοδό του στους επίσημους αγώνες της ομάδας του.

Μοναδικός απών παραμένει ο τραυματίας Δημήτρης Αγραβάνης, που άλλωστε αργεί να επιστρέψει.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ