2012-05-02 16:24:06
Φωτογραφία για ΦΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΡΙΤΗ!
Ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν και να έχουν αποτέλεσμα είναι οι προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά και το πρόγραμμά του για την οικονομία, κάτι που αναγνωρίζει και η Έλενα Παναρίτη, Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Η κα. Ε. Παναρίτη, έως πρόσφατα βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε σήμερα στο Ράδιο 9ότι οι προτάσεις του Αντ. Σαμαρά της έκαναν πολύ θετική εντύπωση.

Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης:

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Από τις οικονομικές προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τα διάφορα κόμματα, είναι κάποια που κατά τη γνώμη σας είναι πιο κοντά σ’ αυτό το οποίο πρέπει και είναι ώριμο να γίνει και θα αποδειχτεί και στην πράξη αποτελεσματικό;

ΕΛ. ΠΑΝΑΡΙΤΗ: Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι μπερδεμένες οι προτάσεις, γιατί υπάρχει ιστορικά –αν θέλετε- ένας παραδοσιακός τρόπος που γίνονται οι εκλογές στην Ελλάδα… Θεωρώ, όμως, ότι ο κ
. Σαμαράς έχει κάνει μία πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στη γραφειοκρατία και την έχει ξεκάθαρα δηλώσει ως κεντρικό σημείο των αλλαγών: Μία μικρή κυβέρνηση 15 –λέει- υπουργών και μία διαχείριση χαμηλών τριβών με χαμηλή γραφειοκρατία. Εάν μπορέσει και το κάνει αυτό τους πρώτους δύο μήνες, δηλαδή να βάλει την κίνηση σε αυτό το σημείο, θα έχουμε κερδίσει πάρα, πάρα, πάρα πολύ χρόνο. Όλα τα υπόλοιπα δεν θα βοηθήσουν.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Μου κάνει εντύπωση ότι πριν από λίγο καιρό είχατε κληθεί από τον κ. Παπανδρέου, ήσασταν με το ΠΑΣΟΚ.

ΕΛ. ΠΑΝΑΡΙΤΗ: Και τα ίδια έλεγα στον κ. Παπανδρέου.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Και τώρα βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις του κ. Σαμαρά.

ΕΛ. ΠΑΝΑΡΙΤΗ: Οι οποίες έχουν ωριμάσει. Δεν ήταν έτσι πριν 2,5 χρόνια. Ο κ. Σαμαράς μου κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά μου κάνει πολύ θετική εντύπωση. Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι –κοιτάχτε και δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή- φαίνεται ο ίδιος νιώθει ότι θα είναι πρώτο κόμμα, ο ίδιος νιώθει ότι θα είναι την επόμενη μέρα… Άρα ίσως η ευθύνη της 7ης Μαΐου τον έχει φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. 

apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ