2012-05-02 17:20:04
Φωτογραφία για Η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ για ΕΟΠΥΥ
Η δουλική συμπεριφορά των δυο Υπουργών

Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι των π. ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος) διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και καταγγέλλουμε τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας Λοβέρδο και Κουτρουμάνη.

Πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών τους σε σχετική εγκύκλιο, για την παράταση ένταξης στον ΕΟΠΥΥ, των κλάδων Υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ, μεταξύ των οποίων είναι και το ΤΑΠ-ΗΣΑΠ, έσπευσαν να συμμορφωθούν με την υπόδειξη του εκπροσώπου της Τρόικας κ. Μορς και ανακάλεσαν την εγκύκλιο που υπέγραψαν πριν τρεις ημέρες !!!.

Η πολιτική στάση των δυο Υπουργών και η δουλική συμπεριφορά υποτακτικών απέναντι στον κ. Μορς, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλεί στους ασφαλισμένους του ΤΑΥΤΕΚΩ και στον Ελληνικό Λαό, του οποίου τη ψήφο διεκδικούν την Κυριακή 6 Μαΐου 2012.

Οι δυο Υπουργοί πρωταγωνιστές της πιστής εφαρμογής των μνημονίων, αδιαφορούν για την ταλαιπωρία που θα υποστούν χιλιάδες ασφαλισμένοι και κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω της βιασύνης και της προχειρότητας και την χωρίς καμία προετοιμασία, ένταξη χιλιάδων ασφαλισμένων του ΤΑΥΤΕΚΩ, στον ΕΟΠΥΥ.


Ήδη από σήμερα δεν εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μας, επειδή έχει σταματήσει κάθε διαδικασία που αφορά στην ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή τους περίθαλψη , λόγω του ότι δεν έχει δοθεί καμία κατεύθυνση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου και του ΤΑΥΤΕΚΩ.

Μετά από αυτή την πρωτοφανή και ανάλγητη συμπεριφορά των δυο Υπουργών της κυβέρνησης, απέναντι στους χιλιάδες ασφαλισμένους, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στην τρόικα και τον κ Μόρς, προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση ότι αν μέχρι αύριο δεν εξομαλυνθεί η όλη κατάσταση, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε δυναμικά με κάθε τρόπο, ακόμη και με το σταμάτημα κυκλοφορίας των συρμών του Ηλεκτρικού.

Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την όποια εξέλιξη θα είναι οι δυο Υπουργοί της κυβέρνησης.

Για τις Διοικήσεις

Οι Πρόεδροι

Β. Σταθούσης 

Οι Γεν. Γραμματείς

T. Τριανταφύλλου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ