2012-05-02 17:29:52
Φωτογραφία για Ποινικό αδίκημα για όσους έρχονται σε σεξουαλική επαφή με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες
Την ποινικοποίηση της απροφύλακτης επαφής με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες προτείνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να λάβει μια... τέτοια απόφαση. Υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι την ευθύνη δεν φέρουν μόνο οι ιερόδουλες, αλλά και οι άντρες που προτιμούν την απροφύλακτη επαφή.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Λοβέρδος, στη περίπτωση των μολυσμένων ιερόδουλων που εν γνώση τους συνεχίζουν να εργάζονται, παρατηρείται απαξία της δημόσιας υγείας, σε ότι όμως αφορά τους άντρες - πελάτες μπορεί κανείς να τους καταλογίσει κοινωνική απαξία.

Ερωτώμενος για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των οροθετικών ιερόδουλων ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι στην περίπτωση αυτή συγκρούονται το αγαθό του ατομικού δικαιώματος και του ιατρικού απορρήτου με το κοινωνικό δικαίωμα των υπολοίπων για υγειονομική δημόσια ασφάλεια.

Είναι ενδεικτικό ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί έως σήμερα το πρωί περισσότερες από 1.600 κλήσεις εκ των οποίων το 60% αφορούν απροφύλακτη σχέση με την 22χρονη ρωσίδα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ