2012-05-02 18:00:06
Φωτογραφία για Μουρίνιο : «Στέλνω μια αγκαλιά στον Γκουαρντιόλα»
Το εμπάργκο του Ζοζέ Μουρίνιο στους Ισπανούς δημοσιογράφους διακόπηκε από τον Πορτογάλο και αυτό συνδυάστηκε και με αναφορές του στους Πεπ Γκουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα, αλλά και στη Μπαρτσελόνα! Πάντα με τον καυστικό τρόπο που έχει ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο «Special One» μίλησε στους δημοσιογράφους ενόψει του ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποφάσισε να σταθεί ο ίδιος ξανά μπροστά από τους δημοσιογράφους, μιας και δεν είχε λόγο να μην τον κάνει. Το πρωτάθλημα καταλήγει άλλωστε στη «βασίλισσα», ενώ από τους άλλους στόχους η ομάδα του έχει τεθεί νοκ άουτ. Τι είπε όμως ο Μουρίνιο για τους «μπλαουγκράνα», με αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα και στα Μέσα της Βαρκελώνης;

«Είναι μια προσωπική του απόφαση», σχολίασε ο Μουρίνιο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα (πριν από μερικές μέρες έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα), και πρόσθεσε: «Εκείνος γνωρίζει το «γιατί» και αν θέλει μπορεί να το εξηγήσει. Είμαι προπονητής εδώ και 12 χρόνια και θα με ενοχλούσε να ερχόταν ο Ιούνιος και να ξέρω ότι δεν έχω μπροστά μου αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όμως, πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές του καθενός. Αν για τον Γκουαρντιόλα η ευχαρίστηση της ζωής βρίσκεται σ΄ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο, καλά κάνει. Του στέλνω μια αγκαλιά!»


Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει και το νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα. Ήταν επόμενο, αφού ο Μουρίνιο είχε χώσει το χέρι στο μάτι του (!) πριν από μερικούς μήνες, σ΄ ένα επεισοδιακό ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ… «Αποφάσισαν ότι ο Βιλανόβα είναι ο ιδανικός και είμαι βέβαιος ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Η Μπαρτσελόνα παραμένει η μεγάλη αντίπαλος για τον τίτλο. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ