2012-05-02 19:52:02
Φωτογραφία για Χαμένη μέρα λόγω βροχής
Ημέρα αναμονής και... εντυπώσεων στο Mugello αφού η βροχόπτωση χάλασε τα πλάνα των ομάδων. 

Η πρώτη φορά εδώ και τέσσερα χρόνια που είχαμε δοκιμές εξέλιξης μέσα στη σεζόν, δεν κύλησε όπως θα περίμεναν οι ομάδες.

Η κακοκαιρία άφησε μόνο ένα μικρό παράθυρο οδήγησης σε βρεγμένο οδόστρωμα, που δεν ήταν αρκετό για να δοκιμαστούν οι όποιες αναβαθμίσεις. Ειδικά η Scuderia Toro Rosso, αποφάσισε να τελειώσει την ημέρα πρόωρα, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για την Τετάρτη. Πάντως ο Jean-Eric Vergne, πρόλαβε να σημειώσει την 3η καλύτερη επίδοση της ημέρας.

«Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο Mugello και παρά τον καιρό, απόλαυσα την οδήγηση σε αυτή τη φανταστική πίστα. Η αίσθηση του μονοθεσίου ήταν τέλεια για τους λίγους γύρους που κατάφερα να καλύψω σε στεγνό οδόστρωμα αλλά από τεχνικής πλευράς, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Παρότι έχουμε ολόκληρο πρόγραμμα δοκιμών, η βροχή μας ανάγκασε να περιμένουμε μέχρι αύριο για την αξιολόγηση κάποιων νέων μερών που φέραμε για να δοκιμάσουμε εδώ. Το πρωί βγήκα κάποια στιγμή εκτός πίστας, πίεζα υπερβολικά και έχασα τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να κολλήσω στην αμμοπαγίδα. Ευτυχώς, όμως, δεν υπήρχε ζημιά στο μονοθέσιο μου», είπε ο 22χρονος.

Ο Γάλλος θα είναι και την Τετάρτη 2/5 στο τιμόνι της STR7 αλλά μόνο στο πρωινό μέρος των δοκιμών. Στη συνέχεια θα παραδώσει τη σκυτάλη στον teammate του, Daniel Ricciardo.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ