2012-05-02 19:54:46
Φωτογραφία για Σημαντικό το τεστ του Mugello για την Red Bull
Για πρώτη φορά από το 2008, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές εξέλιξης μέσα στη σεζόν. 

Ωστόσο, οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Πρωτομαγιά χάλασαν τα πλάνα των ομάδων.

Οι αρχικές προβλέψεις μιλούσαν για πιθανότητα βροχής της τάξης του 30% αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά στο σιρκουί της Τοσκάνης.

Η Red Bull Racing είχε ελάχιστους γύρους στη διάθεση της σε στεγνό οδόστρωμα, ώστε να αξιολογήσει τις αναβαθμίσεις στον αεροδυναμικό και τον μηχανολογικό τομέα. Σε έναν από αυτούς, ο Mark Webber σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της ημέρας.

«Ο καιρός προφανώς δεν ήταν καλός σήμερα, δεν καταφέραμε λοιπόν να οδηγήσουμε πολύ σε στεγνό οδόστρωμα. Στη πραγματικότητα, έκανα μόνο έναν καλό γύρο με slick ελαστικά. Στη συνέχεια η βροχή εντάθηκε και με τα διαθέσιμα σετ ελαστικών για ακραίες καιρικές συνθήκες περιορισμένα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά
. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερο καιρό τις επόμενες ημέρες. Είναι σημαντικό τεστ για εμάς. Πρέπει να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες και παρότι η μέρα δεν κύλησε όπως περιμέναμε, είμαι σίγουρος πως τις επόμενες δύο θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Πρέπει να πω ότι αυτή η πίστα είναι φανταστική. Είναι πολύ γρήγορη και αποτελεί πρόκληση για τον οδηγό. Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αγώνας εδώ, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι ξεχωριστό να βλέπεις τόσο κόσμο στις κερκίδες. Όλοι αυτοί αψήφησαν τη βροχή για να δουν εμάς, πράγμα σημαντικό», σχολίασε ο Αυστραλός.

Την Τετάρτη 2/5 το πρόγραμμα των πρωταθλητών είναι χωρισμένο στα δύο. Το πρωί οδηγεί ο 35χρονος, πριν παραδώσει το κόκπιτ της RB8 στον Sebastian Vettel.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάτι ψήνεται...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάτι ψήνεται...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ