2012-05-02 20:15:07
Φωτογραφία για Υπήρξα καλή σύζυγος και μητέρα. Αφήστε με ελεύθερη...
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, που από το περασμένο Σάββατο κρατείται... στον Κορυδαλλό και πραγματοποιεί «απεργία πείνας» την οποία – όπως διαμηνύει μέσω των συνηγόρων της – είναι αποφασισμένη να φτάσει «μέχρις εσχάτων». Η ίδια μάλιστα φέρεται να θεωρεί την δίωξη της και την προφυλάκισή της πολιτική.

Η Β. Σταμάτη, υποστηρίζει ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου αγοριού το οποίο πλέον στερείται και τους δυο του γονείς, ενώ αναφέρει ότι δεν είναι ύποπτη φυγής, άλλα ούτε και τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην σχετική αίτηση γίνεται αναφορά και στην «απεργία πείνας» που έχει ξεκινήσει και προβάλλεται το επιχείρημα ότι πλέον μέσα στην φυλακή κινδυνεύει η υγεία της!

Η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει αρνηθεί κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση που αφορά στον τρόπο απόκτησης των περιουσιακών στοιχείων του συζύγου της κατά την απολογία της στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

«Εγώ υπήρξα καλή σύζυγος και μητέρα, δεν θα τολμούσα να ρωτήσω τον άντρα μου για θέματα επαγγελματικά και πολιτικά και δεν θα μου το επέτρεπε και ο ίδιος. Τριάντα χρόνια υπήρξε βουλευτής και υπουργός και έχαιρε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων», έχει αναφέρει αρνούμενη παράλληλα κάθε εμπλοκή της με την off – shore Torcaso στην οποία, κατά το κατηγορητήριο «εμβάστηκαν χρηματικά ποσά που αποτελούν δώρα από την αγορά των εξοπλισμών για τα οποία κατηγορείται ο σύζυγος της».

dailynews24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O KAMMENOΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O KAMMENOΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ