2012-05-02 20:40:00
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ: ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα ήθελε να κάνει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, παίζοντας στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.

Ο 22άχρονος φόργουορντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα eurobasket.com, παραδέχθηκε πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Αναφέρθηκε επίσης στο συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον Πανιώνιο, τον οποίο εάν είχε την οικονομική δυνατότητα θα ήθελε να αγοράσει και να φέρει στον πάγκο του τόσο τον Ντούσαν Ίβκοβιτς όσο και το Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε Για την τελική σειρά της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως τα φετινά πλέι οφ είναι τα πιο απρόβλεπτα των τελευταίων ετών. Από τη μία πλευρά ο Παναθηναϊκός έχει τα τελευταία χρόνια την καρδιά του πρωταθλητή, μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και παίζει πολύ εντυπωσιακό μπάσκετ. Πιστεύω πως θα είναι από τις καλύτερες σειρές».


Για το Final 4 της Ευρωλίγκας: «Φαίνεται πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πληρέστερη από τις άλλες ομάδες και πιθανόν να έχει και το μεγαλύτερο μπάτζετ. Ωστόσο, οι υπόλοιπες τρεις είναι εκ των μεγαλύτερων των τελευταίων 20 χρόνων και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο σε αυτά παιχνίδια. Σίγουρα, όμως, θα δούμε σπουδαία παιχνίδια».

Για τον τομέα του παιχνιδιού του που θεωρεί πως χρειάζεται βελτίωση: «Η βελτίωση στο μπάσκετ δεν σταματάει ποτέ και θα ήθελα να βελτιώσω κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου. Περνάω πολλές ώρες καθημερινά προσπαθώντας να βελτιωθώ και από ό,τι βλέπω αυτό δεν τελειώνει ποτέ».

Για την ομάδα που θα ήθελε να αγοράσει εάν είχε την οικονομική δυνατότητα: «Θα αγόραζα τον Πανιώνιο διότι είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Οι μοναδικές μεταγραφές που θα έκανα θα ήταν αυτές του κ. Ίβκοβιτς και του κ. Ομπράντοβιτς για να αποτελέσουν το καλύτερο προπονητικό δίδυμο, αφού δεν είναι μόνο μεγάλοι προπονητές, αλλά επίσης έχουν σπουδαία σχέση μεταξύ τους. Στη συνέχεια θα τους έδινα απεριόριστο μπάτζετ για να επιλέξουν όποιον θέλουν και μετά θα καθόμουν να απολαύσω μπάσκετ».

Για την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την επόμενη κίνησή μου. Περιμένω να μελετήσω όλες τις επιλογές και να τις ζυγίσω. Η πρόκληση μιας νέας λίγκας είναι κάτι ενδιαφέρον για εμένα και θα εξαρτηθεί από τις επιλογές που θα έχω. Είναι κάτι που θα το δω θετικά. Εάν μείνω στην Ελλάδα θα ήθελα να περάσω στο επόμενο επίπεδο και να αγωνιστώ σε μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες, τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Εάν αυτό δεν συμβεί και μείνω στην Ελλάδα ο Πανιώνιος θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου και η πρώτη επιλογή μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ