2015-03-02 11:18:16
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στο Ρέντη επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν τις προηγούμενες μέρες και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια.

Οι ερυθρόλευκοι το Σαββατοκύριακο (28/2-1/3) είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν σημαντικές… ανάσες, μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσαν τους τελευταίους δύο μήνες και τη Δευτέρα (2/3) θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τη συνέχεια, όπου αρχικό… εμπόδιο είναι υπό… προϋποθέσεις ο Πανθρακικός.

Όπως είναι γνωστό, η 26η αγωνιστική της Super League δεν διεξήχθη, έπειτα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και το πρωτάθλημα θα… ξεκινήσει και πάλι, όπως όλα δείχνουν, το τριήμερο 7-8-9 Μαρτίου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η επανέναρξη της Super League θα γίνει με την 26η αγωνιστική, όπου αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν ο Αστέρας Τρίπολης ή με την επόμενη, την 27η, η οποία θα φέρει… απέναντι στους ερυθρόλευκους τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή.


Ωστόσο, σημαντικό… μέρος στην προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού είναι ο επαναληπτικός στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες… εκτιμήσεις, το ματς με την Ένωση θα οριστεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου, όπου στόχος των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι η νίκη, προκειμένου να αφήσουν εκτός συνέχειας τους «κιτρινόμαυρους» και να πάρουν το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού και τη φετινή σεζόν.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ