2012-05-02 22:11:44
Φωτογραφία για Μπαρμπά Παντέλιο, ξανοίγεσαι βρε αθεόφοβε! Zητάει αρθρογράφο με...1 ευρώ...!
Κι όμως, δεν είναι κάποιου είδους σαξονικό χιούμορ. Είναι μια διαδικτυακή αγγελία που ζητάει αρθρο-σκλάβους. Όπως πληροφορούμαστε από την αγγελία (κλικ στη φωτογραφία), ο κυρ Παντελιός (sic), στον οποίο αποστέλλονται οι αιτήσεις "εργασίας", έχει ακόμα την απαίτηση τα άρθρα να είναι πάνω από 300 λέξεις και φυσικά να είναι μοναδικά.

Οι αποκλειστικότητες, λέει, πληρώνονται πολλαπλάσια... το πόσο πολλαπλάσια δεν μας το αποκαλύπτει η αγγελία (πολλαπλάσια του 1 αποτελούν οι αριθμοί από το ένα ως το άπειρο), γιατί μάλλον είναι τόσο δυσθεώρητο το ποσό που το αφεντικό φοβάται ότι ο αιτών θα πάθει κάποιο ανεπανόρθωτο σοκ...

Συμβουλεύουμε, επίσης, τα αφεντικά του εν λόγω "μεγάλου πόρταλ ενημέρωσης" να αποσύρουν από τα απαραίτητα προσόντα το "ανήσυχο πνεύμα", γιατί κάθε εργαζόμενος που..

φέρει αυτό το προσόν είθισται να ανταποδίδει το κάθε ευρώ με μια φάπα προς τέτοιους εργοδότες.

Υ.Γ. Αν το παραπάνω πολιτικό άρθρο γνώμης (περιλαμβάνεται στα συγγραφικά πεδία της αγγελίας) δημοσιευτεί στο πόρταλ σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα €0.5 (καθότι γύρω στις 150 λέξεις) σε κέρματα του ενός, δύο και πέντε λεπτών, για να έχουμε περισσότερα να σας πετάμε στο άδειο σας κεφάλι.

http://zoornalistas.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ