2012-05-02 22:34:41
Φωτογραφία για Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ... ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η εξαιρετική παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις στο Champions League και το Europa League, αλλά και η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού για τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Σχεδόν καθημερινά, δημοσιεύματα από την «Γηραιά Ήπειρο» συνδέουν ομάδες του εξωτερικού με παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην φετινή παρουσία του «συγκροτήματος» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Έτσι, την Τετάρτη (2/5) υπήρξαν νέες αναφορές για τους παίκτες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το «mercato365» άνθρωποι της Μαρσέιγ ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παρακολουθώντας τους Μιραλάς, Τζεμπούρ και Τοροσίδης.

Μάλιστα, ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται στην λίστα και της Τορίνο. Όπως αναφέρει το «seriebnews», οι ιθύνοντες της ομάδας του Βορρά σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά και την συμμετοχή στην Serie A εξετάζοντας την περίπτωση του άσου των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον 25χρονο φορ ενδιαφέρονται οι Μπάγερν, Μονακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νιουκάστλ και Στόουκ Σίτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ