2012-05-02 22:38:08
Φωτογραφία για Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Ryan Gosling
Ο γοητευτικός σταρ Ryan Gosling ...συμμετέχει στην παραγωγή μιας σειράς από video που καταγράφουν την δύσκολη ζωή των κατοίκων του Κονγκό.

Ο Gosling συνεργάστηκε με τον ακτιβιστή και συγγραφέα John Prendergast για να ρίξει, μέσα από αυτά τα video, φως στην κρίση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στις δυσκολίες του λαού του Κονγκό.

Ο διάσημος ηθοποιός αναφερόμενος στη νέα του φιλανθρωπική δράση, είπε πως η σειρά αυτή των video/ντοκιμαντέρ ονομάζεται I Am Congo. Ο Gosling εξήγησε πως στη διάρκεια του ταξιδιού του με τον Prendergast στην αφρικανική ήπειρο τα περασμένα Χριστούγεννα, αποφάσισαν να επισκεφθούν το Κονγκό, παρά το γεγονός πως θεωρείται μια από τις πλέον επικίνδυνες χώρες, λόγω της βίας και του πολέμου.

Με τα video αυτά, ο Gosling και ο Prendergast θέλησαν να δείξουν, όπως τονίζουν, τις ιστορίες των ανθρώπων του Κονγκό, και πως παρά τη βία, τον πόλεμο και την εκμετάλλευση, οι κάτοικοι αυτής της χώρας προσπαθούν πολύ για να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ