2012-05-03 01:19:44
Φωτογραφία για Πάνω από 1000 άτομα στο θέατρο Παπαδημητρίου στην ομιλία του Σίμου Κεδικογλου στη Χαλκίδα!
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Είναι τελικά πολύ αγαπητός ο... Σίμος Κεδίκογλου στην Εύβοια αφού στην κεντρική του ομιλία στην Χαλκίδα και στο θέατρο Παπαδημητρίου παραβρέθηκαν πάνω από 1000 άτομα δείχνοντας σαφώς και έμπρακτα ότι τον στηρίζουν ως βουλευτή Ευβοίας με την Ν.Δ. και σε αυτές τις εκλογές!

Ο Σίμος Κεδίκογλου...κάλεσε σε πανστρατιά τους κατοίκους της Εύβοιας διότι όλα τα έργα στην περιοχή έμειναν στη μέση από το ΠΑΣΟΚ όπως τόνισε χαρακτηριστικά παρουσία στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιμελητηρίου Ευβοίας.

Τόνισε επίσης ότι το... ΠΑΣΟΚ κατασπαταλά δημόσιο χρήμα φέρνοντας ως παράδειγμα την ΕΡΤ και την δίκαια παραπομπή στελεχών της διοίκησης όπως είπε από τον κο Πεπόνη μετά από δική του καταγγελία για το "Τζάμπιονς λίνκ" ενώ τόνισε ότι ο κύριος Σαμαράς "ότι λέει το εννοεί" και έχει σαν στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων αλλά και την διαφυγή από την κρίση.


Στην ομιλία του επίσης τόνισε ότι... πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στην Ν.Δ. να κυβερνήσει αυτοδύναμη ενώ κατήγγειλε το ΚΚΕ για ανακρίβειες και άτοπες δεσμεύσεις καταδικάζοντας και το κόμμα του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής.

Σεμνός, ταπεινός και χαρισματικός ο Σίμος καταχειροκροτήθηκε ενώ το μπουκέτο λουλούδια που του χάρισε ένα μικρό κοριτσάκι στο τέλος της ομιλίας του λέγοντάς του ότι "μεγάλωσα και σε στηρίζω όπως και την προηγούμενη φορά που ήμουν μικρότερη και σου χάρισα πάλι λουλούδια" έδειξε και την μεγάλη ευαισθησία στον πολιτικό που δάκρυσε και που ο Σαμαράς του έχει αναθέσει ένα δύσκολο έργο για την επομένη των εκλογών"!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ