2012-05-03 01:14:22
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ούτε... ζωγραφιστή δε θέλει να βλέπει την Ντόρα ο Κων/νος Μητσοτάκης!
Μόνο στο planet-greece

Για πρώτη φορά στην πολιτική του διαδρομή, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δεν έχει κάνει καμία πολιτική παρέμβαση στα κοινά. Και πριν βιαστείτε να πείτε ότι ο λόγος είναι οι δύσκολες στιγμές που περνάει η σύζυγός του, Μαρίκα, στο νοσοκομείο, να σας πούμε ότι οι άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, αναφέρουν τελείως διαφορετικό λόγο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι χωρισμένη στα δύο. Και δυστυχώς, ούτε τώρα, που η Μαρίκα Μητσοτάκη βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν μιλιέται με την κόρη του, που όπως ο ίδιος είχε κατά το παρελθόν δηλώσει, της είχε μεγάλη αδυναμία.

Σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντος της οικογένειας, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στο planet-greece την οικογενειακή... παγωμάρα, για αυτή την κατάσταση ο Κων/νος Μητσοτάκης υποδεικνύει ως υπεύθυνη την Ντόρα. Κι αυτό γιατί ως πρόεδρος του Κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτός από την Κρήτη, επέλεξε να κατέβει ως υποψήφια και στην β' Αθήνας. Εκεί, όπου ως υποψήφια κατεβαίνει και ο αδερφός της, Κυριάκος Μητσοτάκης!


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή του planet-greece, είναι πυρ και μανία με την απόφαση της... θυγατέρας και μάλιστα αν δεν υπήρχε το πρόβλημα υγείας της Μαρίκας, θεωρείται ως κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα είχε ξεσπάσει, ακόμη και δημοσίως! Θεωρεί ότι είναι μεγάλο "φάουλ" της Ντόρας το γεγονός ότι "ψαλιδίζει" έστω και μερικές εκατοντάδες ψήφους (οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 400 με 500) από την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί ψηφοφόροι που είναι "δεμένοι" με την πολιτική ιστορία της οικογένειας.

Ποιος είπε ότι η πολιτική μπορεί να ενώσει;
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανναπλιακός Παναργειακός 1-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανναπλιακός Παναργειακός 1-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ