2012-05-03 05:00:04
Φωτογραφία για Ένα συναρπαστικό «περιστερφόμενο» σπίτι!
Μπαίνοντας στο εσωτερικό του «περιστρεφόμενου» σπιτιού αισθάνεσαι λίγο σαν το… χάμστερ που μπαίνει στη ρόδα του και αρχίζει να τρέχει αδιάκοπα… Το «Roll It» είναι μια ασυνήθιστη «κατοικία» ενός ατόμου σε σχήμα κυλίνδρου που διαμορφώνεται ανάλογα με τον τρόπο που ο χρήστης επιλέγει να περπατήσει! «Είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι! Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Με τα πόδια στο κέντρο, ο κάτοικος μπορεί να κινεί τον κύλινδρο και να διαμορφώνει τα… δωμάτια του σπιτιού αλλά και τα αντικείμενα που υπάρχουν στο εσωτερικό του», λέει ένας εκ των κατασκευαστών.

Έτσι τα ράφια γίνονται καρέκλες, οι καρέκλες με τη σειρά τους «μεταμορφώνονται» σε κρεβάτια, τα κρεβάτια γίνονται τοίχοι και οι τοίχοι γραφεία… και ούτω καθεξής! Η δομή της «κατοικίας» αποτελείται εξ ολοκλήρου από ξύλο, ενώ όλα τα «έπιπλα» είναι στερεωμένα στη βάση.

Το «Roll It» χωρίζεται «εννοιλογικά» σε τρία τμήματα: Υπνοδωμάτιο, καθιστικό και γραφείο, κουζίνα και μπάνιο! Η εξωτερική πλευρά διαθέτει αρκετά ανοίγματα εν είδει παραθύρων, τα οποία επιτρέπουν στο φυσικό φως να μπαίνει απρόσκοπτα στο εσωτερικό.

Συναρπαστικό, εντυπωσιακό και διασκεδαστικό, αυτό το κυλινδρικό σπίτι μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, αποτελώντας μια λύση στο μελλοντικό οικιστικό πρόβλημα στον πλανήτη αλλά και μια αυτόνομη… παιδική χαρά για τον καθένα!

kamikazi.gr / perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ