2012-05-03 09:14:02
Φωτογραφία για Βοιωτία: 49χρονος πιστολέρο στα χέρια της αστυνομίας
Είχε συλληφθεί στο παρελθόν γιατί προσπάθησε να σκοτώσει τον αδελφό του και είχε συλληφθεί άλλες δυο φορές για όπλα Και αυτή τη φορά ο 49χρονος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε οπλοστάσιο. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τον παρακολουθούσαν αρκετό καιρό και σήμερα το μεσημέρι με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν τον 49χρονο έξω από το σπίτι του στη Θήβα.

Στην έρευνα, που ακολούθησε μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, αποδείχθηκε ότι ο "πιστολάς" δεν είχε κόψει τις παλιές κακές και επικίνδυνες συνήθειες, αφού βρέθηκαν:

- Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα

- Ένα (1) περίστροφο

- Ένα (1) όπλο (τύπου φακός) ηλεκτρικής εκκένωσης

- Έντεκα (11) κυνηγετικά μαχαίρια και δύο (2) σιδερογροθιές

- Ένα (1) ξίφος τύπου SAMURAI με τη θήκη του και δύο (2) τσεκούρια

- Εξακόσια δύο (602) κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων τύπων και μαρκών.


- Έξι (6) κάλυκες περιστρόφου καθώς και ένα (1) φυσίγγιο και ένας (1) κάλυκας πιστολιού.

Το Ιούνιο του 1993 ο 49χρονος είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 27χρονου τότε αδελφού του. Επίσης είχε συλληφθεί ακόμη δύο φορές κατά το παρελθόν (07-11-2000 και 13-10-2010) για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 49χρονος άνδρας, μετά από εισαγγελική παραγγελία, οδηγήθηκε, προκειμένου να εξεταστεί, σε Δημόσιο Ψυχιατρείο της Αττικής και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαραζ ληστειών.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπαραζ ληστειών.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ