2015-03-13 19:19:50
Φωτογραφία για Είχαν ρημάξει 11 κατάστηματα τον τελευταίο μήνα στο Βόλο
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάσθηκαν... έντεκα συνολικά κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Βόλο, οι οποίες τελέστηκαν από τα μέσα του περασμένου μήνα μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, ένας 27χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς του δεύτερου, ηλικίας 17 και 16 ετών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (16-02-2015) έως και τις 13-03-2015, οι τέσσερις δράστες επιβιβαζόμενοι σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, μετέβαιναν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ζαχαροπλαστεία, καφενεία κ.α.) και αφού έθραυαν τους υαλοπίνακες, αφαιρούσαν από το εσωτερικό των καταστημάτων χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δράστες αφαίρεσαν από τα καταστήματα το συνολικό χρηματικό ποσό των 620 ευρώ και αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.700 ευρώ.

Οι δύο μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν για τη μετάβαση και αποχώρησή τους από τους τόπους τέλεσης των κλοπών κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και μέρος των αφαιρεθέντων από ζαχαροπλαστείο που διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ