2012-05-03 10:31:05
Φωτογραφία για Tα βρήκε με την εφορία ο κροκοδειλάκιας
Ύστερα από 8ετή “πόλεμο”, ο Αυστραλός ηθοποιός Paul Hogan και η αυστραλιανή εφορία, κατάφεραν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τα βρουν Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και βασικός όρος της συμφωνίας είναι να μην αποκαλυφθεί το ποσό που τελικά θα πληρώσει στην εφορία ο ηθοποιός, που χρόνια τώρα μένει στο Λος Άντζελες.

Μαζί του, είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή και ο συνεργάτης του, καλλιτεχνικός διευθυντής John Cornell. Είχαν γίνει ο στόχος της εφορίας στο σκληρό κυνηγητό για τα 423 εκατομμύρια δολάρια, που υπολόγιζε ότι είχαν διαφύγει στο εξωτερικό για "ξέπλυμα".

Η εφορία απαιτούσε από το δίδυμο 150 εκατ. δολάρια για οφειλόμενους φόρους, τόκους και ποινές, σκάβοντας και χτενίζοντας μια περίοδο 30 χρόνων.

Ο Hogan δήλωσε ευτυχής που «όλα τελείωσαν επιτέλους και δεν είναι υποχρεωμένος να μιλά συνέχεια για το ίδιο θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 72χρονος σήμερα Hogan πούλησε τελευταία το μέγαρο που έμενε, στο Μάλιμπου του Λος Άντζελες, και που το είχε κάνει φύλλο και φτερό η εφορία για να βρει πόσα είχε επενδύσει εκεί ο Hogan, όχι μόνο σε τούβλα, αλλά σε έργα τέχνης, πισίνες και χλιδή πέραν κάθε φαντασίας.

Όσο για τον συνεργάτη και συγκατηγορούμενό του, John Cornell, λέγεται ότι κι εκείνος "έκοψε" την πελώρια έκταση στο περίφημο Byron Bay -που ήταν το μέγαρό του και έμενε με τη γυναίκα του, τη γνωστή ηθοποιό, Delvine Delaney- σε οικόπεδα για να τα πουλήσει.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ