2012-05-03 12:17:30
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 3 στους 4 νέους δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό!
Μπορεί να ζούμε στον 21ο αιώνα και θεωρητικά θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζουμε πως να προστατεύσουμε την υγεία μας, αλλά και... τους γύρω μας, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει! 

Την ώρα που η κοινωνία έχει κατακλυστεί από φόβο για τον ιό του AIDS νέα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, προκαλούν ταραχή.

Τρεις στους τέσσερις νέους, ηλικίας 14 έως 29 ετών δεν κάνουν συστηματική χρήση προφυλακτικού! Αυτό σημαίνει ότι μόνο ένας στους τέσσερις, από αυτούς που έχουν επικοινωνήσει με το ινστιτούτο, μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν έχει κολλήσει κάτι.

Επιπλέον, έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός αυτών που προσβάλλονται από τον ιό κατά 57%.

«Οι έφηβοι, οι νέοι και οι γονείς χρειάζεται να ενημερωθούν για τη σεξουαλική συμπεριφορά και να μην εθελοτυφλούν, φοβούμενοι να δεχθούν την αλήθεια», όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Εταιρείας και του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, Θάνος Ασκητής.

Εν τω μεταξύ, ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι από αυτούς που τηλεφώνησαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας να ενημερωθούν για την κατάσταση, επειδή έχουν συνευρεθεί με τις οροθετικές ιερόδουλες, ήταν παντρεμένοι.

Οι φόβοι για αύξηση των κρουσμάτων είναι έντονοι, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των πελατών των ιερόδουλων, ενώ συνεχώς εντοπίζονται και νέες ιερόδουλες που έχουν διαγνωστεί με τον ιό.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ