2012-05-03 12:24:58
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΙΟΣ: ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΙΟΒΑΣ
Το εγκώμιο του Δημήτρη Σιόβα, έπλεξε ο Άκης Μάντζιος. Ο πρώην, πλέον τεχνικός του Πανιωνίου βρέθηκε στο Κέντρο Αθλητικού ρεπορτάζ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό ποδοσφαιριστή για τον οποίο τόνισε πως θα αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική στους σπουδαστές.

Στην συνέχεια, έστειλε μήνυμα ενότητας στους «κυανέρυθρους» και ελπίζει να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που έχουν οι Νεοσμυρνιώτες το συντομότερο δυνατό.

Αρχικά, ο Άκης Μάντζιος έκανε έναν μικρό απολογισμό της περιόδου:

«Όταν ανέλαβα τον Πανιώνιο σχεδόν στα μέσα της περιόδου, γνώριζα πως ήταν μία δύσκολη περίπτωση. Εκτός από αγωνιστικά προβλήματα είχε και αρκετά εξωαγωνιστικά. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να σώσουμε τον Πανιώνιο. Πρώτος μας στόχος ήταν η οικονομική εξυγίανση και έπειτα θα βλέπαμε και το αγωνιστικό κομμάτι. Καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Σουπερλίγκα ενώ και η διοίκηση κατέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε να συμμαζέψει όσο μπορεί τα πράγματα. Το καλό για τον Πανιώνιο είναι πως βγήκε ωφελημένος από την παρουσία και τις εμφανίσεις πολλών νέων παιδιών που πιστεύω αν δουλευτούν σωστά θα γίνουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».


Για τον τρόπο που αποχώρησε από τον Πανιώνιο, είπε:

«Αρχικά, δεν δέχομαι τον όρο στρατιώτης. Αγαπώ τον Πανιώνιο. Η ποδοσφαιρική μου ζωή ταυτίζεται με τον Πανιώνιο. Εγώ θεωρώ πως έκανα την δουλειά μου αλλά από εκεί και πέρα υπήρχαν διαφορετικές φιλοσοφίες και «χωρίσαμε». Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου και εύχομαι στον Πανιώνιο πραγματικά τα καλύτερα. Αναφορικά με το μέλλον μου, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση συνεργασία. Είναι ακόμα αρκετά νωρίς».

Για το πρωτάθλημα, για τους παίκτες αλλά και για τους προπονητές που τον εντυπωσίασαν, σχολίασε:

«Η βαθμολογία είναι η πραγματική εικόνα του πρωταθλήματος. Τόσο ψηλά όσο και στην ουρά. Σε τριάντα αγωνιστικές φαίνεται ποια ομάδα έχει διάρκεια. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως τα πήγε καλά μέχρι και τον πρώτο γύρο αλλά δεν υπήρχε βάθος στην ομάδα και με τα προβλήματα που είχε δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει. Γενικά, όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Βάσει τίτλων, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο καλύτερος ξένος προπονητής αλλά και ο Φερέιρα έδειξε καλά στοιχεία. Πρέπει όμως να λαμβάνουμε υπόψη σε ποιες συνθήκες δουλεύει ο κάθε προπονητής. Δηλαδή ο Γιώργος Δώνης έκανε πολύ καλή δουλειά στον Ατρόμητο και για αυτό η ομάδα είναι εκεί που είναι αλλά πολύ καλός φέτος ήταν και ο Γιώργος Παράσχος κάνοντας μία πολύ καλή χρονιά. Όσον αφορά στους παίκτες που ξεχώρισαν, πιστεύω πως ο Λέτο όσο έπαιξε ήταν πολύ καλός, ο Μιραλάς έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα αλλά και ο Μανιάτης έκανε φοβερό ντεμαράζ εμφανίσεων. Φοβερός ήταν και ο Μήτρογλου».

Για τον Σιόβα αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Θεωρώ πως ο Δημήτρης θα παίξει σίγουρα στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εθνική. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής, ψηλό παιδί και αριστεροπόδαρος κάτι δύσκολα το βρίσκεις στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, εξαρτάται από τον ίδιο και πόσο θα δουλέψει έτσι ώστε να καθιερωθεί. Πάντως τα στοιχεία τα έχει. Επίσης, βλέπω τον Σάμαρη να ακολουθεί την αγωνιστική πορεία των Μανιάτη και Σιόβα. Ο Κολοβός ήταν πολύ καλός αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε στους χιαστούς ενώ αρκετά χαρισματικός παίκτης είναι και ο Κούρντι».

Τέλος, έστειλε μήνυμα ενότητας στον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα. Δεν έχει την πολυτέλεια να είναι χωρισμένος σε στρατόπεδα. Η νυν διοίκηση προσπαθεί πάρα πολύ και μέχρι στιγμής αυτά που έχει καταφέρει είναι αρκετά. Όμως και ο κ. Τσακίρης είχε επενδύσει αρκετά χρήματα, είναι Πανιώνιος και από τότε που έχει φύγει η οικονομική κατάσταση της ομάδας έχει πάρει την κατιούσα. Πιστεύω πως όλοι δουλεύουν για το καλό του Πανιωνίου και πραγματικά νομίζω πως οι «δυνάμεις» αυτές θα ενωθούν και θα σταματήσουν οι εσωτερικές διαμάχες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ