2012-05-03 13:15:02
Φωτογραφία για Τέλος εποχής για Πηλαδάκη!
Ένας από τους πιο αξιόλογους παράγοντες που πέρασαν απ' το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κώστας  Πηλαδάκης ανακοινώνει εντός της ημέρας την αποχώρησή του απ' την Λάρισα, παραχωρώντας τις μετοχές του δωρεάν.

Η πρόθεση του ισχυρού άνδρα των «βυσσινί» ν' αποχωρήσει απ' τον σύλλογο έγκειται σε προσωπικούς λόγους, θεωρώντας μάλιστα ότι η ομάδα του έχει στοχοποιηθεί απ' το σύστημα. Άλλωστε ο πρόεδρος των Θεσσαλών φέρεται να πιστεύει ότι χωρίς αυτόν πιθανώς να είναι καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα, ενώ αυτό που τονίζει μεταξύ άλλων είναι ότι η ομάδα δεν έχει καθόλου έσοδα, την στιγμή που τα έξοδά της είναι πολύ μεγάλα.

Να συμπληρώσουμε πάντως πως μία ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ θα δώσει σήμερα το απόγευμα στις 7 συνέντευξη Τύπου στην «AEL FC Arena».

Τα επιτεύγματα της Λάρισας απ' την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Κώστας Πηλαδάκης, είναι αν μη τι άλλο αξιομνημόνευτα, καθώς μέσα σε τρία μόλις χρόνια από τότε που μπήκε στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα το 2004, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Β' κατηγορία, κατάφερε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ