2012-05-03 13:10:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει τον εμπαιγμό δανειοληπτών της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν περάσει πολλοί πολιτικοί αρχηγοί από την Πάτρα και όλοι δεσμεύτηκαν ότι θα... παγώσουν τα κλεισίματα λογαριασμών των δανειοληπτών της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας. Επίσης, δεσμεύτηκαν ότι θα προωθήσουν νομοθετικές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να βοηθήσουν τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους ιδιώτες να αντεπεξέλθουν στα ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα, ο κος Βενιζέλος είχε και επικοινωνία με τον κο Προβόπουλο, αποσπώντας την ίδια δέσμευση και από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Παρολ’ αυτά ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να αποστέλλονται σε δανειολήπτες της Τράπεζας επιστολές για άμεσα κλεισίματα λογαριασμών.

Ως πότε αυτοί θα μας κοροϊδεύουν; Ως πότε αυτοί θα εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου; Ως πότε αυτοί θα παίζουν με τις ζωές μας; Ως πότε εμείς θα τους πιστεύουμε; Ως πότε εμείς θα τους το επιτρέπουμε; Ως πότε εμείς θα υποκύπτουμε στους εκβιασμούς τους;

Η Κυριακή είναι κοντά! Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν. Η ψήφος είναι η δύναμή μας. Δεν πρέπει να τη σπαταλήσουμε για άλλη μια φορά!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ