2012-05-03 13:18:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την απάτη με sms από το κόμμα της Ντόρας
Εχθες το μεσημερι, μου ηρθε ενα μήνυμα απο DIMSIM οπου ελεγε οτι εχει ομιλία η Ντορα Μπακογιαννη... (δεν ξερω ποιος ανοητος έδωσε το κινητο μου, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ) καπου και εαν δεν επιθυμώ ενημερωσεις να τηλεφωνήσω στο 800500.... απο σταθερο. Οπότε παίρνω αμέσως τηλεφωνο απο το σταθερο για να το κοψουν και αρχίζουν οι ηχογραφημένες οδηγιες.

Μου λεει πληκτρολογείστε τον αριθμο του κινητου σας, τον πληκτρολογώ και μου τον επαναλαμβανει οπου ακουω οτι δεν πηρε 2 αριθμους!! Λεω μαλλον λαθος εκανα απο τα νευρα μου και ξαναπατω να βαλω παλι τον αριθμο. Για μεγαλη μου εκπληξη και παλι δεν πηρε τον σωστο αριθμο!!! Ξαναπαταω για τριτη φορα και παλι δεν τον πηρε (συγκεκριμενα τον αριθμο 3).

Το κλεινω και κανω κλήση στο κινητο μου, οπου διαπιστωνω οτι το η συσκευη απο το σταθερο μου λειτουργεί κανονικοτατα!!!!

Ενα πραγμα θελω να πω (αλλα θα σου ελεγα εαν σε ειχα μπροστα μου), οτι εαν ερθει καμια εξτρα χρεωση στον αριθμο μου, Ντορακι ετοιμάσου για μηνύσεις. Ελεος πια! Ελεος!! Και εσυ που εδωσες τον αριθμο του κινητου μου εισαι μεγάλος ξεφτίλας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ