2012-05-03 14:13:31
Φωτογραφία για 3 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;
       Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

13 έως 14 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας σοφός παρατηρεί το πλήθος»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει συνήθως μια ήρεμη και ξεκάθαρη σκέψη, ο χαρακτήρας του είναι ευθύς και η εσωτερική του δύναμη προκαλούν το σεβασμό και εμπνέουν την αγάπη για τη δικαιοσύνη. Αυτή είναι η πιο εμφανής του πλευρά αλλά υπάρχει και μια άλλη πολύ σημαντική: Η τάση του να κοιτά τη δουλειά του χωρίς φασαρίες κι επιδείξεις, να κλείνεται τελικά στον εαυτό του, κάτι που τον κρατά μακριά από παρέες και κοινωνικότητες.


Το πιθανότερο λοιπόν είναι με οτιδήποτε ασχοληθεί, να είναι ο αθόρυβος, σιωπηλός σοφός που θα προσφέρει τις ψυχικές και πνευματικές του ικανότητες για το καλό των άλλων.

Στα γεράματά του, που θα είναι ήρεμα και χαρούμενα, θ' ανταμειφθεί για τους κόπους του και τις καλές του πράξεις.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η εκπαίδευση είναι ένα όπλο, οι συνέπειες του οποίου εξαρτώνται από το ποιος το κρατά στα χέρια του και σε ποιόν το έχει στραμμένο» Ιωσήφ Στάλιν

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι εντάσεις και οι διεκδικήσεις δεν θα λείψουν, ωστόσο πολλές θα είναι και οι ήρεμες-ευτυχισμένες στιγμές κοντά στον άνθρωπο σας ή απλά με καλή παρέα. Όσον αφορά τις δύσκολες πλευρές των σχέσεων, καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην ελευθερία και το απόλυτο δόσιμο, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και στα βιώματα ή τις εμπειρίες σας.

Οικονομικά

Αν εξαιρέσουμε τον τομέα των συνεργασιών, οι οποίες δείχνουν μάλλον ασύμφορες αλλά και κάποια «αγκάθια» σε περιουσιακά ζητήματα, θα έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες, ικανές να σας ξεμπλοκάρουν και να σας φέρουν σε μια καλύτερη θέση. Σε γενικές γραμμές θα μπορέσετε να βρείτε «άκρες» και οι βασικές σας ανάγκες θα καλυφθούν και με το παραπάνω.

astrology.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ