2015-03-25 15:48:05
Φωτογραφία για Ήθελε να τα ξαναβρούν αλλά δεν την έπεισε - Δείτε τι της έκανε ο Πατρινός φίλος της!
Όσες συγνώμες κι αν ζήτησε κατόπιν ο απελπισμένος νεαρός δεν μπόρεσαν να την αποτρέψουν από το να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Δεν είχε που δεν είχε πολλές πιθανότητες να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα που διατηρούσε σχέση στο πρόσφατο παρελθόν, έχασε και τις τελευταίες ελπίδες του ένας νεαρός που επέλεξε λάθος τρόπο για να προσπαθήσει να την πείσει με αποτέλεσμα να την τραυματίσει άθελά του!

Ο... ερωτοχτυπημένος 27χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, πλησίασε με το αυτοκίνητό του την 22χρονη κοπέλα, ενώ εκείνη οδηγούσε το ποδήλατό της σε έναν δρόμο στο Βαρθολομιό. Όμως, εκείνη τρομοκρατήθηκε μόλις είδε να την πλευρίζει ένα αυτοκίνητο και έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει από το ποδήλατο και να υποστεί κάταγμα στο χέρι!

Όσες συγνώμες κι αν ζήτησε κατόπιν ο απελπισμένος νεαρός, δεν μπόρεσαν να την αποτρέψουν από το να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια! Φυσικά, ούτε λόγος για να αποκατασταθεί η σχέση τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ