2015-03-25 17:00:10
Φωτογραφία για Υπό βροχή και χωρίς μαθητές η παρέλαση στο Βόλο!
Με τους μαθητές, μετά από απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, να απουσιάζουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων καθώς και των τμημάτων των συμαιοφόρων που παρέλασαν μπροστά στις Βολιώτισσες και στους Βολιώτες, που παρά την βροχόπτωση βρέθηκαν στην παραλία του Βόλου, διεξήχθη η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο μεγάλο λιμάνι της Θεσσαλίας, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια χωρίς κιγκλιδώματα.

Τα υπόλοιπα τμήματα και κυρίως αυτά του Ελληνικού Στρατού, παρήλασαν όπως ήταν προγραμματισμένο, εν τη απουσία ωστόσο του Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας, κ. Γιάννη Μπασκόζου, που είχε οριστεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού λόγοι υγείας δεν του το επέτρεψαν.

Η παρέλαση πραγματοποίθηκε υπό τα βλέμματα των μελών της Εθνικής Αντίστασης, του πρώτου πολίτη της πόλης, Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου, τον οποίο συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου κ. Γιώργος Μουλάς και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη και των περιφερειακών της συμβούλων, του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, των Βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού κ.α. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ