2012-05-03 15:45:04
Φωτογραφία για Ψάχνονται για δυνατά φιλικά στον Ολυμπιακό
Στην Αυστρία βρίσκονται οι Κυριάκος Δουρέκας και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκειμένου να δουν προπονητικά κέντρα για την καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». Η απόφασή τους θα εξαρτηθεί και από το… βιβλίο επισκεπτών τους, καθώς στο «λιμάνι» θέλουν «δυνατά» φιλικά φέτος Σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό στάδιο της προετοιμασίας, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι». Κυριάκος Δουρέκας και Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκονται ήδη στην Αυστρία, προκειμένου να τσεκάρουν ιδίοις όμμασι κάποια προπονητικά κέντρα που έχουν προταθεί, αλλά και να μάθουν τις ομάδες που θα βρίσκονται εκείνη την περίοδο κοντά.

Στο «λιμάνι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παραμονή τους, τα τελευταία χρόνια, στο Έρμελο της Ολλανδίας, όχι όμως απόλυτα και από τα φιλικά παιχνίδια που δίνουν κάθε καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή. Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες με σαφώς μικρότερη δυναμική, κάτι το οποίο θέλουν να βάλουν τέλος στο «λιμάνι». Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν, στη «χώρα της τουλίπας», τη Χέρενφεεν, τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και την Μπρέντα, ενώ έπρεπε να ταξιδέψουν στη Γερμανία για να τεθούν αντιμέτωποι με τη Βέρντερ Βρέμης, το οποίο ήταν το πιο «δυνατό» φιλικό.


Στον Ολυμπιακό επιθυμούν φέτος να έρθουν αντιμέτωποι με ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα, όπως αυτό της Ισπανίας ή το αντίστοιχο της Ιταλίας και έτσι θα εξετάσουν το… βιβλίο επισκεπτών του κάθε προπονητικού κέντρου που τους προτάθηκε, προκειμένου ν’ αποφασίσουν που ακριβώς θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν αποκλείεται, πάντως, οι Κυριάκος Δουρέκας και Ντάρκο Κοβάσεβιτς να ταξιδέψουν και σε άλλες χώρες, δύσκολα όμως στη Σλοβενία, καθώς αυτή η περίπτωση, παρά το γεγονός ότι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες, απομακρύνθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη «κλειστεί» ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τη Γαλατασαράι, στην Κωνσταντινούπολη, ενώ δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να συμμετάσχουν σε κάποιο τουρνουά, αν δεν συμφωνηθούν κάποια δυνατά ματς, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας…
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ