2012-05-03 16:51:18
Φωτογραφία για Και του χρόνου στον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιώλης
Ο Σάκης Τσιώλης πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης πρόκειται να βρίσκεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Έλληνας τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πρόκειται να υπογράψει αύριο (4/5) το νέο του συμβόλαιο.

Ο Τσιώλης βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα όπου το βράδυ είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στην εκδήλωση της NOVA για τους καλύτερους του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Την Παρασκευή, ωστόσο θα κατηφορίσει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας όπου είναι να συζητήσει με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου.

Στις τάξεις της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης ήταν επόμενο να υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας επί της παρουσίας του Έλληνα τεχνικού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Κάτι που φάνηκε και από την διάθεση για την υπογραφή νέου συμβολαίου που θα ήταν μάλιστα διετούς χρονικής διάρκειας. Ο Τσιώλης όμως και μη παρεκκλίνοντας από την λογική του ζήτησε σε πρώτη φάση αυτό να είναι μονοετές.

Μία επιθυμία που φάνηκε να έγινε αποδεκτή με το μόνο που απομένει να είναι να βάλει την υπογραφή του και ακολούθως χωρίς απώλεια χρόνου να οργανώσει με τους συνεργάτες του την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διάθεση εξάλλου και του Τσιώλη για παραμονή του στην ομάδα της Αρκαδίας κάνει ξεκάθαρο αυτό που δεν έκρυψε και σε τοποθετήσεις του σε Συνεντεύξεις Τύπου που ακολούθησαν παιχνιδιών.

Για το γεγονός ότι οι συνθήκες που συνάντησε από την πρώτη μέρα της παρουσίας εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών είναι οι ιδανικές κάτι που φάνηκε και μέσα από την πορεία της ομάδας επί των ημερών του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ