2012-05-03 16:58:30
Φωτογραφία για Anonymous : θα επιτεθούμε την ημέρα των εκλογών στους servers του υπουργείου Εσωτερικών
Με επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή ημέρα των εκλογών απειλούν να πραγματοποιήσουν οι χάκερ Anonymous. Δεν μένουν όμως εκεί κάνουν και μια αποκάλυψη-βόμβα που αφορά τη Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα που όπως λένε, έχει στην κατοχή της απόρρητα ντοκουμέντα από μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη.

Βίντεο που ανέβασαν χτες στο vimeo.com, οι χάκερ που υποστηρίζουν ότι είναι οι γνωστοί μας Anonymous προβάλλουν απόρρητα ηχητικά αποσπάσματα και φωτογραφίες από την ανάκριση των κατηγορούμενων ως μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ ο ομιλητής "με τη γνωστή μάσκα του Γκάι Φοκς που είναι το σήμα κατατεθέν των Anonymous" αρχικά ασχολείται με τη δημοκρατία στην Ελλάδα λέγοντας... "Η κυβέρνηση ψεύδεται, οι πολιτικοί ψεύδονται, τα ΜΜΕ ψεύδονται, αλλά η αλήθεια είναι ισχυρότερη", και για την συγκάλυψη σκανδάλων αναφέρει "Οι πολιτικοί και τα Μέσα αντί να υπηρετούν τους πολιτες, υπηρετούν τους εαυτούς τους. Συνομωτούν συνεχώς μεταξύ τους για να καλύψουν οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα".


Η έκπληξη ωστόσο του βίντεο είναι η αποκάλυψη ότι οι Anonymous παραβίασαν σέρβερ της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, και βρήκαν απόρρητα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι υπάρχει εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην ελληνική δικαιοσύνη: "Παραβιάσαμε τους σέρβερς στη γερμανική πρεσβεία και στα προσωπικά αρχεία του Ρόναλντ Βένεγκερ -τέως πρέσβης στην Αθήνα- βρήκαμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη", υποστηρίζει ο "anonymous" ομιλητής.

Όπως υποστηρίζει, τα στοιχεία αυτά είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη σε σχέση με τη τρομοκρατία, τη Siemens αλλά και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Στο βίντεο οι Anonymous προβάλλουν μόνο ηχητικά και εικόνες από την προανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της αναρχικής ομάδας "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Μεταξύ άλλων διακρίνονται οι φωνές του εφέτη ανακριτή Δημήτρης Μόκκα, ενός κατηγορούμενου ως μέλος των "Πυρήνων" και του συνηγόρου υπεράσπισης Φραγκίσκου Ραγκούση.

Τα στοιχεία, σύμφωνα με τους "Anonymous", δείχνουν ότι "η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελέγχει την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τις εφημερίδες, την τηλεόραση".

Συνολικά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, στα χέρια των Anonymous βρίσκεται υλικό 17 GB το οποίο προτίθεται να στείλουν στο Wikileaks.

Ο ομιλητής καταλήγει λέγοντας ότι "οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες", και γι'αυτό -λέει- οι Anonymous θα επιτεθούν την ημέρα των εκλογών, δηλαδή την Κυριακή, στους servers του υπουργείου Εσωτερικών nyxtobaths
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ